TV: Klasse fornægter sig ikke

Pakket ind: Simon blev passet godt på, men han formåede alligevel at score to gange

Simon Bech blev pakket godt ind i hele kampen. Men klasse fornægter sig ikke. Han scorede alligevel to gange. (Foto: Lars Preben Jensen)
Simon Bech blev pakket godt ind i hele kampen. Men klasse fornægter sig ikke. Han scorede alligevel to gange. (Foto: Lars Preben Jensen)

Der var lagt op til revanche i dagens drengekamp mellem Store Magleby Skole og Pilegårdsskolen. De mødtes nemlig også sidste år, hvor Pilegårdsskolen gik videre på en 5-2-sejr.

Se kampfakta her.

Fra sidste års nederlag, var Mathias Blok også med i år.

— Vi er opsatte på revanche i år. Vi skal vinde. Vi har et rigtig stærkt hold, hvor en del af spillerne kender hinanden fra Dragørs U17-hold. Vi vil særligt holde øje med deres anfører, Simon Bech.

Se også interview med Pilegårdsskolens Emil Vestergård:

Glemte Simon
Mathias Blok og drengene fra Store Magleby var klar fra første fløjt. Der blev gået til stålet fra start og kampen bød på mange nærkampe. Store Magleby lagde et stort pres, men pludselig glemte de at holde øje med Simon Bech, som de ellers nævnte inden kampen.

Der var masser af hårde nærkampe. (Foto: Lars Preben Jensen)
Der var masser af hårde nærkampe. (Foto: Lars Preben Jensen)

Lykke(n) var ikke lunefuld

Efter fire minutters spil fik Simon en stikning i venstre side. Han tog et træk uden om sin oppasser og scorede sikkert til 1-0.

Så lagde hjemmeholdet taktikken om, så Mathias Blok blev sat til at tage sig af Simon Bech. Det tog bredden af Pilegårdsskolens angreb og Store Magleby overtog spil og chancer. Nu bølgede det ene angreb efter det anden ned mod Emil Vestergård i udeholdets mål.

Det lykkedes da også Store Magleby-drengene at udligne inden pausen. Mads Lykke scorede til 1-1.

Farligt hjørnespark:

Mikkel tog fat
I pausen opmuntrede Pilegårdsskolens træner Espen sine spillere.

— Vi er med endnu! Kom nu, op med hovederne, lød det.

Nok var de med endnu, men vi skulle ikke langt ind i anden halvleg, før hjemmeholdet reelt afgjorde kampen. Nu tog Mikkel Larsen nemlig fat. Med sine to mål og en assist blev han en nøglefigur.

— Jeg synes vi har et godt hold. Vi har en kombination af fysisk stærke spillere i forsvaret og på midten, og så nogle teknisk stærke spillere i angrebet.

Han fremhæver Mathias Bloch, Mads Suhr og Alexander Houlberg som de fysiske og Lukas Frederiksen og Mads Lykke som de tekniske gode.

— Husk dig selv, Mikkel, tilføjede Mathias Bloch.

TV: Den ultimative gave

Mikkel Larsen med det lækre hår suser igennem. (Foto: Lars Preben Jensen)
Mikkel Larsen med det lækre hår suser igennem. (Foto: Lars Preben Jensen)
 

Flotte mål og en reducering
Med en lækker detalje spillede Mikkel Larsen Ahmed Fazel helt fri. Han kunne derfor let score til 4-1. Store Magleby kom også på 5-1, inden Simon Bech sluttede som han startede - med at score. Han satte et direkte frispark i mål til slutstillingen 5-2. Selvom han blev lukket godt ned, så fornægter klasse sig ikke. Imponerende, at han alligevel formåede at score to gange.

Se Simons frisparksmål her:

Selv om Pilegårdsskolen i år var det hold, der måtte gå den tunge vej, skal de have stor ros for deres indsats.

— Jeg viste det ville blive en svær kamp. Vores hold er ikke så fysisk stærkt som sidste år, men jeg ser holdet som fremtidens hold, da vi har en del 8. klasser med. Så vi kommer igen næste år, fortæller Emil Vestergård fra Pilegårdsskolen.

I næste kamp venter endnu et Amager-opgør. Store Magleby Skole skal i næste kamp møde vinderen af Nordregårdsskolen og Skolen ved Sundet.