TV: Kun målene tæller

Stort spilovertag ikke nok: Det gælder om at få basserne i kassen

Bjørn Etone spillede en flot kamp for hjemmeholdet, men måtte forlade banen med en skade. (Foto: Thomas Kristensen)
Bjørn Etone spillede en flot kamp for hjemmeholdet, men måtte forlade banen med en skade. (Foto: Thomas Kristensen)

— Det er så ufortjent, det har jo været 80-20 i boldbesiddelse, gjaldede én af Bakkegårdsskolens entusiastiske forældre fra sidelinjen.

Det var muligvis en lidt overdrevet procentsats, men gav i hvert fald det rigtige billede af kampforløbet i anden halvleg.

Bakkegårdsskolen var på bolden, men som så mange gange før i fodboldhistorien, afspejlede resultatet ikke spil og chancer.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Målhelte bankede løs

Lige åbning
Det startede lige på kunstbanen i Nymosen, og alle sad med en fornemmelse af, at det kunne blive lige så tæt som det var ved Bakkegårdsskolens forrige hjemmekamp mod Buddinge Skole, som måtte afgøres efter straffesparkskonkurrence.

Se også: TV: Rystende nervøse i straffe

Bakkegårdsskolen var mest på bolden i kampens indledning og spillede flere gange igennem via få berøringer og eminente mønstre i opspillet.

Til gengæld var Skovshoved Skole skarpe på omstillinger, hvor især lynhurtige Oliver Damgaard på Skovshoveds højre kant var en stor trussel.

Efter 20 minutters spil blev det omsat til mål. En ellers velspillende Katikaya Mcclean satte ikke fart nok i sit sideskift, som blev opsnappet af Philip Hildebrandt. Han sendte bolden i dybden, og med en stor spurt satte han Frederik Holmsted. Alene med Otto Korse var han iskold. 1-0 til Skovshoved.

Maskotten var med på linjen. (Foto: Thomas Kristensen)
Maskotten var med på linjen. (Foto: Thomas Kristensen)
 

Fresh Prince af Skolefodbold
Bakkegårdsskolens bedste spiller på dagen, Bjørn Etone, sled og slæbte på den centrale midtbane for at få Bakkegårds tilbage i kampen.

Til forveksling kunne han ligne Will Smith fra 'Rap Fyr i LA' serien, men på den centrale midtbane spillede han som en garvet veteran med stort overblik og eminente defensive indgreb. Desværre måtte Bjørn udgå 10 minutter før tid med en skade.

Det fjernede lidt af dynamikken på midtbanen og i feltet, og kort før tid slog Skovshoved igen til på en omstilling.

Carl Rühmann blev spillet fri i venstre side af feltet og svigtede ikke.

Så troede man, at kampen var afgjort, men kort efter fik Bakkegårdsskolen nyt liv med straffesparksscoringen fra Marcus Olsen.

Det blev dog ikke til mere end en intensiv afslutning, og så måtte Bakkegårdsskolen forlade turneringen med bøjede hoveder.