TV: Målhelte bankede løs

Matchvindere: To drenge fra Skovshoved Skole tog i dag kampen i egen hånd og sikrede en sejr til holdet

Der var lagt op til en spændende kamp, da Hyltebjerg Skoles drenge tog imod Skovshoved Skole.

Se kampfakta her

Chancernes dag
En rigtig herrefight med masser af chancer og mål, var vi i dag vidne til i anden runde af Ekstra Bladets Skolefodboldturnering i Vanløse. Begge hold var tændte fra kampstart og opsatte på at vinde. Ekstra Bladet Skolefodbold talte kort inden kampen med Skovshoveds anfører, Philip Hildebrandt:

— Jeg forventer at vi vinder, men det bliver en svær kamp. Vi spillede okay sidst, men turde ikke spille i starten. I dag skal vi turde at spille også skal det nok give sejr til sidst.

— Vores nummer 10, Carl Rühmann er rigtig farlig.    

Det viste sig, at anføreren havde ret. Carl Rühmann var rigtig målfarlig og sikrede sit hold to mål. 

Carl Rühmann overvejer, hvem han skal aflevere til. (Foto: Josefine Lund Emerek)
Carl Rühmann overvejer, hvem han skal aflevere til. (Foto: Josefine Lund Emerek)

Mål på samlebånd

Heroisk fight

I første halvleg startede begge hold solidt ud, begge med godt pres frem på banen og en masse fysik. Et hjørnespark sparkede kampen i gang, da Hyltebjerg Skole sendte bolden i kassen efter blot syv minutters spil.

Det rystede gæsterne fra Skovshoved Skole og de begyndte at spille mere offensivt. Vores målhelte, Carl Rühmann og Mads Bagge, satte derefter gang i målfesten og Carl Rühmann udlignede til 1-1. Blot få minutter efter gjorde Mads Bagge det onde ved hjemmeholdet og doblede føringen til 2-1.

Fem minutter inden pause sendte Carl Rühmann endnu en bold i nettet og øgede føringen til 3-1. Drengene fra Hyltebjerg Skole kæmpede flot og skabte mange store chancer. Men ærgerligt for dem, havde Skovshoveds målmand, Bertram Carstensen, nogle flotte redninger.

En kæmpe chance til Hyltebjerg Skole, men flot målmandspil af Bertram Carstensen

Anden halvleg blev med ligeså hårdt spil og mange chancer. Skovshoved Skole havde mange gode aktioner fra kanterne. Men Hyltebjerg bevarede spændingen i kampen, da et uheldigt selvmål af Skovshoved ændrede på stillingen til 3-2 til Skovshoved Skole.

Der var drama og spænding i de sidste 20 minutter af kampen og begge mandskaber viste flot spil. Hyltebjerg Skole kæmpede til det sidste og fik skabt gode chancer, men det varede lige indtil målhelten Mads Bagge sendte sin anden bold i nettet efter 50 minutters spil og sikrede gæsterne fra Skovshoved Skole en sejr på 4-2.

Lækkert hår var nok

Går hele vejen
Ekstra Bladet Skolefodbold havde selvfølgelig fat i de to målhelte, Carl Rühmann og Mads Bagge efter kampen:

— Jeg følte, at det var en hård og intens kamp. Vi kommer ikke så godt fra start og kommer bagud 1-0. Så får vi så vendt kampen om til at det er os, der fører gennem hele kampen også lukker vi den af, fortalte Carl Rühmann.

— Det var vores bagkæde, der fik dem frem til vores midtbane også blev der lagt gode bolde til mig og Mads.

— Vi holder spillet og kæmper for hinanden og fortsætter det gode spil, supplerede Mads Bagge.

— Og så går vi hele vejen, lød det fra to glade drenge, der er videre i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering.