Annonce:
Annonce:

TV: Marius blev den store

Bornholmerne på besøg: Marius og medspillerne spillede klasse-fodbold

Marius Letholm fra Åvangskolen spillede en flot kamp. Han ligger nummer 7 på topscorerlisten hos drengene. Foto: Adam Kristoffersen
Marius Letholm fra Åvangskolen spillede en flot kamp. Han ligger nummer 7 på topscorerlisten hos drengene. Foto: Adam Kristoffersen
Annonce:

Drengene fra Damhusengens Skole skulle på hjemmebane møde drengene fra Åvangskolen i dette opgør.
Med en scoring, en assist og et fremtvunget straffespark, så var Marius Letholm om nogen manden, der sørgede for, at hans skole fra Bornholm kom et skridt nærmere kredsfinalen.

Holdet fra solskinsøen Bornholm havde tidligere vundet over tre andre skoler fra Bornholm. Det blev til sejre på 21-0, 10-1 og 4-3.

Hjemmeholdet havde efter to kampe en imponerende målscore på 28-1, da de havde vundet deres kampe med 18-0 og 10-1.

Så der var lagt op til en spændende kamp i Vanløse Idrætspark.

Se kampfakta her.

Der var mange gode dueller. Foto: Adam Kristoffersen
Der var mange gode dueller. Foto: Adam Kristoffersen

TV: En ægte tier viste vejen

Annonce:

Lige start
De første 15 minutter af opgøret var meget lige. Spillet bølgede frem og tilbage med pæne chancer i begge ender. Det var dog uden, at det blev helt farligt. Det skyldtes nok mest det stærke forsvarsspil i begge ender. Men især Victor Horslev fra hjemmeholdet var meget duelstærk og kunne holde de bornholmske gæster godt fra fadet.

Efter 18 minutters spil fik gæsterne en advarsel. De måtte spille næsten resten af halvlegen med ti mand.

Værterne formåede dog ikke at udnytte overtallet. I stedet blev de med to minutter tilbage af halvlegen selv ramt af et gult kort. Det var stort set samtidig med, at udeholdet blev fuldtallige. Der gik ikke mere end et minut, før gæsternes topscorer Marius Letholm slap igennem og bragte udeholdet på sejrskurs.

Blot minuttet senere slap selv samme Marius Letholm fri i venstre side. Her viste han, at han kan andet en af score, da han på genial vis spillede Chano Califano fri, der sikkert kunne score til 2-0. Dermed gav han sit hold en fantastisk udgangsposition til anden halvleg.

Stor chance til gæsterne. Foto: Adam Kristoffersen
Stor chance til gæsterne. Foto: Adam Kristoffersen

TV: Helten i buret

Annonce:

Brændt straffe og gentagelsesspil
Fire minutter efter pausen indtraf en sjov situation. Her fik udeholdet korrekt tilkendt straffespark. Dog bankede en af holdets bedste spillere Victor Olsen bolden på overliggeren. Herefter tog han selv returbolden og scorede. Eller det troede de fleste, men dommeren dømte helt korrekt for gentagelsesspil. Man må ikke tage bolden, efter den har ramt stolpen eller overliggeren uden, at den har ramt en anden spiller.

Derfor var stillingen helt korrekt stadig kun 2-0 til gæsterne.

Se Victor fra Åvangskolen score til 3-0 her:


Sådan spilles kredsfinalerne

Klassescoring slog sidste søm i kisten
Efter 38 minutter faldt den endelige afgørelse, da Victor Olsen fik revanche for sit brændte straffespark og bankede sit hold foran 3-0. En sand perle af den stærke angriber.

Resten af kampen forsøgte værterne fra Vanløse at presse godt på. Men specielt en fremragende præstation på midtbanen af Almir Lociz gjorde, at udeholdet på stor kontrol og sikkerhed kunne køre en fortjent og sikker 3-0-sejr hjem.

Annonce:

Efter kampen fortalte profilerne Almir og Marius, at de ville få en god tur hjem til Bornholm med glæde og musik. De har et stærkt kollektiv, der kan komme langt i årets Ekstra Bladet Skolefodbold. Næste opgave bliver enten Kirkebjerg Skole fra Vanløse eller Pilegårdsskolen fra Kastrup.

Hør Marius og Almir fra Åvangskolen efter kampen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: