TV: Mast i bund

Op ad bakke: Hjemmeholdet havde det svært i kampen

De lyserødblusede var i den grad i hopla i kampen. Foto: Flemming Bærnthsen
De lyserødblusede var i den grad i hopla i kampen. Foto: Flemming Bærnthsen

Vejret viste sig fra den grimme side med masser af regn. Derfor blev banen meget glat for alle fodboldspillerne og specielt dem, som ikke normalt spiller fodbold.

Se kampfakta her.

Hjemmeholdet pressede på igennem hele kampen. Foto: Adam Kristoffersen Storkøbenhavn TV: Kollektivet sejrede

Skulle lige finde på plads
Kampen mellem stod imellem Hans Rømer og Paradisbakken, da kampen blev fløjet i gang.

Pigerne skulle lige finde deres ben og placeringer på banen på grund af regnen. Udeholdet fik første styr på deres spillere, og de arbejdede hårdt på at skabe chance henover kanterne. Betingelserne gjorde det dog svært for deres kanter, da bolden blev ved med at løbe fra pigerne, men dette stoppede dem ikke i at prøve.

Hjemmeholdet valgte at stå defensivt. Pigerne tog kampen op med de hurtige piger fra udeholdet.

Hjemmeholdet holdt stand og begyndte at tro på, at de kunne overraske og skabe en trussel på deres forsvar. Men udeholdet pressede og pressede.

Fuld fokus. Foto: Flemming Bærnthsen
Fuld fokus. Foto: Flemming Bærnthsen

En lykkelig Cuba har lige scoret til 5-1. Foto: Lars Preben Jensen Storkøbenhavn TV: Forudså resultatet i pausen

Så kom målet
Tilskuerne måtte vente helt frem til det 22. minut, før udeholdet fik scoret kampens første mål. Det var Silke Kofoed, som kom fri lige foran målet og kunne sætte en sikker fod på bolden, så den løb ind bag hjemmeholdets målmand Lene Skov. Bolden kom fra en hårdtarbejdende kantspiller Astrid Hansen.

Pausestillingen var 1-0.

Udeholdet ville lukke kampen hurtigt, så dommeren fløjtede den i gang. Tilskuerne havde ikke fundet tilbage på pladserne, før dommeren pegede på pletten. 2-0, som Frida Kristensen sparkede helt ude ved stolpen, så der ingen chancer var for hjemmeholdets målmand.


Hamza vinder endnu en duel. Foto: Adam Kristoffersen Storkøbenhavn TV: Double trouble

Lukkede og slukkede
Hjemmeholdet fik lige givet bolden op og flyttet den et par gange til siderne, før de måtte indkassere målet til 3-0 og igen fra Frida.

Jublen havde dårlig nok lagt sig, før udeholdet var farlige igen. Igen kunne Frida række hænderne i vejret, da hun igen stod for scoringen til 4-0. Selv efter dette virkede hjemmeholdet ikke slået.

De kæmpede for deres tilskuere og skole. På den måde fik de sat en lille prop i hullet. Nu løb kræfterne op hos de hårdtkæmpende piger fra begge skoler. Tilfældighederne begynde at indfri sig hos holdene. Med små ti minutter tilbage var Frida ikke færdig. Hun gjorde det til 5-0 og igen til 6-0.

Kampen sluttede 6-0 til gæsterne.

Vi fangede målmand Lene efter kampen: