TV: Nat og dag

Revanche: Drengene fik revanche for pigernes nederlag i en kamp, der var som nat og dag

Opbakningen fejlede intet. Det gjorde underholdningen på banen heller ikke. (Foto: Thomas Kristensen)
Opbakningen fejlede intet. Det gjorde underholdningen på banen heller ikke. (Foto: Thomas Kristensen)

Der var en verden til forskel , ikke mindst på intensiteten, da Buddinge i dag gjorde det af med Ordrup Skole. Dermed fik de revanche for pigernes nederlag tidligere på dagen.

Se kampfakta her.

Fuldt pres fra start
Buddinge lagde ud med et voldsomt på pres på værterne. De spillede sig til flere store chancer i kampens indledning. Allerede efter lidt over tre minutter, gav det pote.

Se interview med Thorbjørn Ebert her:

Gustav Onsberg, der fik ødelagt sin elitekarriere i AB, bankede bolden i kassen til en 1-0-føring til gæsterne. Det var som om, at det høje pres og åbningsmålet, rystede de fysisk mindre drenge fra Ordrup. Buddinge udnyttede kynisk usikkerheden hos Ordrup Skole, til at øge føringen til 2-0 og 3-0 på mål af anfører, Lau Rasmussen og Amir Sadoun.

Se også: TV: Sønder og sammen

Bergkamp spillede ikke forgæves
Herefter var det som om, at alvoren gik op for Ordrup, der pludselig var den boldbesiddende og aggressive part i kampen. Anført af en sprudlende Thorbjørn på midtbanen, spillede de ellers totalt udspillede Ordrup-drenge, pludelig pågående og offensiv fodbold.

Tilskuerne blev for alvor revet med, da Thorbjørn diskede op med en Bergkamp-vending. Han modtog en hård bold i fødderne, men i stedet for at spille støtte på forsvareren eller ud på backen, prikkede han bolden venstre om sin direkte modstander, mens han selv gik højre om. Fantastisk detalje, som blandt mange andre fine ting, udløste fidusbamsen.

Comebacket kom for alvor tæt på, da Christian Lundbye udnyttede et straffespark kort før pausen.

Kampen på hovedet igen
Mærkværdigt nok, virkede de to scoringer ikke til at motivere Ordrup Skole videre. I hvert fald kom de lige så usikre og flade ud efter pausen, som de gjorde i første halvleg. Det udnyttede Buddinge til at lukke kampen til 5-2, blandt andet på endnu et kanonhug fra den velspillende anfører, Lau Rasmussen.

Se interview med Nanakjot og Lau fra Buddinge Skole her:

Buddinge-drengene er klar til næste runde i turneringen, hvor Bakkegårdsskolen venter.

1 af 3 Drengene fra Ordrup Skole. (Foto: Thomas Kristensen)
2 af 3 Buddinge Skole er klar til næste runde. (Foto: Thomas Kristensen)
3 af 3 Opbakningen fejlede intet. Det gjorde underholdningen på banen heller ikke. (Foto: Thomas Kristensen)