TV: Nederlag trods god opbakning

Kæmpede igennem: Hjemmeholdet gav aldrig op på trods af hård modstand

Der var god opbakning på sidelinjen til Lykkebo Skole. Foto: Tobias Ilum
Der var god opbakning på sidelinjen til Lykkebo Skole. Foto: Tobias Ilum

På denne solbeskinnede dag tog Lykkebo Skole imod Byens Skole i en kamp, som skulle vise sig at være jævnbyrdig og fair.

Se kampfakta her.

TV: Rosas målshow: 17 mål i én kamp  

Stærk start af begge
Begge hold startede kampen godt og med fuld knald på. Holdene stod godt til hinanden og i de første 15 minutter bølgede kampen frem og tilbage uden, at nogle af holdene kom frem til de helt store chancer.

Men efter 18 minutters spil begik Lykkebos forsvar et klodset frispark på kanten af feltet efter, at Byens Skoles angreb ellers have kombineret sig flot op i gennem midten af banen. Et frispark, som forsvarsgeneralen og kampens spiller Andrea Kohrtz blev kaldt frem for at tage, og dette skulle vise sig at være den helt rigtige beslutning.

Andrea scorede kampens første mål. Foto: Tobias Ilum
Andrea scorede kampens første mål. Foto: Tobias Ilum

Andrea bragede den op under overliggeren uden chance for den ellers stærkt spillende Lykkebo målmand Melissa. En målmand, som i anden halvleg også fik mulighed for at vise sine kvaliteter som en tekniks dygtig angrebsspiller.

Efter scoringen havde Byens Skole overtaget og fik spillet sig frem til flere muligheder for at udbygge føringen, men der manglede lige det sidste i afslutningerne. 24 minutter skulle der gå, før Byens Skole kunne fejre endnu én scoring. Målet blev scoret af Lærke Sander, der havde placeret sig helt rigtigt i feltet og modtog bolden efter flot opspil i højre side. Byens Skole kunne dermed går til halvleg foran 2-0.

TV: Smal sejr i chancernes kamp

Lykkebo kæmpede hårdt
Med god opbakning i ryggen fra de fremmødte tilskuere holdt Lykkebo gejsten oppe og blev ved med at kæmpe og forsvarede sig stærkt mod Byens velspillende angreb.

Der var godt støtte til hjemmeholdet. Foto: Tobias Ilum
Der var godt støtte til hjemmeholdet. Foto: Tobias Ilum

Ført an af kampens fairplay spiller Yasmine som med opmuntrende ord blev ved med at opfordre sit hold til kæmpe for det, blev anden halvleg meget lige. Lykkebo kæmpede så hårdt, at selv kampens spiller Lærke fra blot 6. klasse efter en tur på bænken med skade, lod sig indskifte igen og gjorde alt, hvad hun kunne for at hjælpe holdet tilbage i kampen.

Sammen med den nu tidligere målmand, der fra anden halvlegs start blev 'forfremmet' til angriber og Yasmine stod de for alt det offensive spil, som Lykkebo havde. Den kæmpende fronttrio fik da også skabt flere muligheder og skud på mål, men manglede lige den sidste skarphed foran mål for at kunne åbne kampen igen.

Mulighed for at lukke og slukkede
Cirka halvvejs inde i anden halvleg fik Byens Skole en god mulighed for at lukke og slukke med en scoring til 3-0.

Lykkebos målmand kom, noget uheldigt, til at samle bolden op på en tilbagelægning, og der blev dermed dømt indirekte frispark få meter fra mål.

Se det indirekte frispark her:

Byens Skole formåede dog ikke at udnytte denne gyldne mulighed for at lukke kampen, da den store mur på stregen formåede at blokere en ellers udmærket afslutning fra Byens Skole.

Opbakningen fra de fremmødte Lykkebo tilskuere blev ved og håbet eksisterede stadigvæk. Men lige lidt hjalp det, Lykkebo måtte sande, at det velspillende forsvar fra Byens Skole ikke havde tænkt sig at slække på opdækningen. Kampen endte dermed 2-0 til Byens Skole, der nu kan se frem til endnu dag, hvor skolebøgerne er skiftet ud med en fodboldkamp.