TV: Optimale betingelser gav pote

Brag af en kamp: De to hold kæmpede igennem fra første fløjt

Der var mange lækre mål i kampen. Foto: Flemming Bærnthsen
Der var mange lækre mål i kampen. Foto: Flemming Bærnthsen

Alle betingelser var til stede for, at det kunne blive en rigtig god kamp imellem Paradisbakkeskolen og Hans Rømer Skolen.

Der var godt vejr, veltrænede drenge og masser af tilskuere og forældre, så det lugtede af en god kamp.

Se kampfakta her.

Styr på den. Foto: Flemming Bærnthsen
Styr på den. Foto: Flemming Bærnthsen

TV: Dramatisk nulløsning
Lidt for klar
Kampen var kun lige blevet sat i gang, da Hans Rømer Skolen bed fra sig op til flere gange. Paradisbakkeskolen kan takke deres målmand Nicolai Kristensen, som trænerne havde fundet i femte klasse, for at vise meget høj klasse ved at stoppe flere farlige chancer.

Hans Rømer-drengene var måske lidt for meget overtændte. Dette kostede et dumt gult kort. Dette fik tændt op for Paradisbakkeskolens drenge. De skulle kun bruge to minutter, så havde de bragt sig foran 1-0.

Herefter gik det meget stærkt, og de havde hurtigt scoret til 2-0 og 3-0. Det var sådan, at alle på stadionet ikke nåede at klappe færdig, før de angreb målet igen. De forsatte med at skabe chancer og fik også tilkæmpet sig et straffespark, som blev sparket højt forbi Hans Rømer Skolens mål.

Se straffesparket her:

Ind på banen kom Martin efter sit gule kort. Han fangede bolden og spillede den flot videre til Daniel Brisevac, som sikkert scorede.

Pausestillingen var 3-1 til Paradisbakkeskolen.

Reddet. Foto: Flemming Bærnthsen
Reddet. Foto: Flemming Bærnthsen

Masser af mål i vente
Anføreren fra Hans Rømer Skolen prøvede med mange motiverende toner, at de skulle tro på, at de kom tilbage i kampen.

Da drengene havde holdt en lille pause, var begge holdene klar igen til at fyre den af med fysisk og teknisk fodboldspil.

Tilskuerne fik, hvad de kom efter. Der gik ikke lang tid, før Paradisbakkeskolens Pelle Christensen scorede et flot mål. Med en følt fod sparkede han et lille lob over en chanceløs målmand til 4-1.

Der blev angrebet fra højre og venstre. Foto: Flemming Bærnthsen
Der blev angrebet fra højre og venstre. Foto: Flemming Bærnthsen

Hans Rømer Skolen ville stadigvæk lege med og med en hurtig scoring til 4-2 håbede de på, at kampen ville vende over til dem. Sådan skulle det ikke gå.

Paradisbakkeskolen fandt et højere niveau og pressede Hans Rømer helt tilbage på banen. Før kampen var slut, havde Paradisbakkeskolen scoret til 5-2, 6-2 og kampens slutresultat på 7-2.

Vi fangede Daniel og Benjamin efter kampen: