TV: Pilen pegede opad

Favoritværdigheden ikke en byrde: Trods fight fra begge sider, hev favoritten sejren hjem  

Pilegårds-pigerne viste imponerende spil igennem hele kampen. (Foto: Lars Preben Jensen)
Pilegårds-pigerne viste imponerende spil igennem hele kampen. (Foto: Lars Preben Jensen)

Mandag tog pigerne fra Pilegårdsskolen imod Korsvejens Skoles piger. Dagens kamp var et lokalopgør i Kastrup på Amager. Korsvejens-piger er vendt tilbage til Ekstra Bladet Skolefodbold efter to års fravær. Sidst de to skoler mødtes i 2012 tabte Korsvejen med hele 15-0, så umiddelbart tog Pilegårds-pigerne favoritværdigheden på deres skuldre.

Lykke(n) var ikke lunefuld

Dominans fra startet
Der er flere af Pilegårds-pigerne, der til daglig spiller fodbold i klubber på Amager. Der blev hele kampen igennem spillet på Pilegårds-holdet præmisser. De formåede hurtigt at score det første mål, mens det andet mål smukt på et hjørne blev lagt over i det lange målhjørne. Det var i den grad en perle af et mål. Det stod 2-0 ved pausen, men anden halvleg skulle kun byde på endnu flere mål. Korsvejens Skole var endda så uheldige, at de fik sparket bolden i eget net. Slutresultatet talte sit tydelige sprog: Pilegårdsskolen vandt 7-0.

TV: Julius kunne juble

"Vi skal nok komme igen"
Selvom nederlaget blev stort, så gav pigerne fra Korsvejens Skole ikke op. Freja på midtbanen og Katja i Korsvejens-målet kæmpede det bedste, de havde lært fra start til slut. De var i høj grad medvirkede til, at nederlaget ikke blev større. Pigerne fra Korsvejens Skole tog dog nederlaget med et smil.

— Vi har nydt at være med i verdens største skolefodbold-turnering. I skal slet ikke være i tvivl om, at vi kommer tilbage næste år, udtalte holdet til Ekstra Bladet Skolefodbold efter kampen.