TV: Ping-pong bold i tæt opgør

Intenst: Måtte skiftes til at hente bolden ned i netmaskerne

Husum Skole vandt en snæver sejr i opgøret mod Jinnah International School. Foto: Lars Preben Jensen
Husum Skole vandt en snæver sejr i opgøret mod Jinnah International School. Foto: Lars Preben Jensen

Jinnah International School spillede deres første kamp i turneringen i 2014-2015. De har endnu en gang deres første sejr tilgode. Endda også deres første scoring havde de til gode. De skulle møde Husum Skole, som var hjemmeholdet i drengenes opgør.

Under opvarmningen kunne man fornemme, at gæsterne ville det anderledes. Holdets anfører Musadiq Ali styrede sine tropper med stor autoritet. Han var også den, der gik forrest under hele kampen. Anføreren fik en fortjent fidusbamse for sin fightervilje.

Se kampfakta her.

Der var en del chancer i opgøret mellem de to skoler. Foto: Lars Preben Jensen
Der var en del chancer i opgøret mellem de to skoler. Foto: Lars Preben Jensen

Se også: TV: Scorede sæsonens første kasse

Stort pres
Værterne kom bedst fra start. Her var det anføreren Jeppe Orbe, der var en af hovedpersonerne i det høje pres, som de fik lagt på udeholdet. På kanterne havde hjemmeholdet to hurtige fløje. Det var Fida Rehman og Mohammed El-Khatib, som hele tiden var udfordrende i deres spil.

Det var ikke mange gange, at gæsterne var på modstandernes banehalvdel i første halvleg. Værterne havde det meste spil og en del chancer, dog uden at være farlige. Der var for mange enkeltmandspræstationer og for lidt kombinationsspil.

Jeppe fik scoret to mål. Foto: Lars Preben Jensen
Jeppe fik scoret to mål. Foto: Lars Preben Jensen

Se også: Brændte chancer og vandt 30-0

Sen scoring
Vi skulle helt frem til slutningen af første halvleg, før den første scoring faldt. Et boldtab efter et målspark endte hos Fida, som let kunne score til pausestillingen 1-0. I pausen blev udeholdet rost af deres træner. Han mente, at de alle havde en god fightervilje.

- Gør det bedste, I kan. Bliv ved med at kæmpe, som I har gjort indtil nu, sagde han til spillerne.

Se også: Rodet affære

Overraskende spil
Hjemmeholdet forsatte anden halvleg med det store overtag i spil og chancer. Da Jeppe scorede til 2-0 på et flot langskud lige uden for feltet, troede alle, at nu var kampen afgjort. Værternes forsvar begyndte at tage for let på det. Den første forskrækkelse kom med 15 minutter igen.Gæsternes Ali Hamza løb en lang bold op. Han var pludselig fri med værternes målmand, som vandt duellen.

Med tre minutter igen var det endnu en gang Ali og Nikolaj, der stod over for hinanden. Denne gang var det Ali, der kunne trække sig sejrrigt ud. Ali scorede udeholdets første mål i Ekstra Bladet Skolefodbold. Dette betød stor jubel fra de medrejsende fans.

- Vi havde ikke styr på det i første halvleg, men det fik vi i anden. Her kom vi bedre med, lød det fra Ali.

Hør Ali fortælle om kampen her.

Se også: TV: Scorede sæsonens første kasse

Tæt opgør
Anden halvleg bød på et meget tæt opgør mellem de to hold. I minuttet efter at halvlegen var kommet i gang, tog værternes Jeppe sagen i egen fod. Han tog sig en solotur over en halv bane og scorede til 3-1.

Til allersidst kom Ali igen på tavlen med sit andet mål for udeholdet. Kampen endte trods alt med en fortjent sejr til hjemmeholdet.

Men udeholdet kunne være deres indsats bekendt. De havde stor andel i, at kampen var helt fair og velspillet. Det blev spændende helt til dommerens slutfløjt.

Kampen endte 3-2. Hjemmeholdet er videre til anden runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hør Jeppe fortælle om kampen her.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere