TV: Prøvede at udligne - Fatou i angrebet

Tæt dyst: Nyager satsede til sidst og satte profil frem i jagten på mål

Kia reducerer til 3-1. Foto: Lasse Schiolborg
Kia reducerer til 3-1. Foto: Lasse Schiolborg

Der var god stemning, da de Nyager Skole og Frederiksberg Privatskole skulle dyste i tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold

Se kampfakta her

Klar på sidelinjen
Nyager havde sørget for et par drenge, som havde trommerne klar, og derudover var mange elever ude at se kampen. Det var Frederiksberg Privatskoles første kamp, så træneren var lidt usikker på, hvordan det ville gå, men muligheden for at komme til Bornholm i fjerde runde kunne muligvis motivere pigerne.

Hundelort på banen

Nyager-pigerne kom med stor selvtillid efter sejr i deres første kamp. I starten af kampen bølgede spillet frem og tilbage med mange gode angreb, men de store chancer blev det ikke til. I midten af halvlegen tog Frederiksberg dog mere fat, og vandt mange bolde på midten. Anfører Freja Koch var her, der og alle vegne. Hun kæmpede bravt og fik fat i rigtig mange bolde.

Scoring midt i første halvleg
Det var da også Freja, som efter 15 minutters spil fik spillet bolden frem i venstre side, hvor Cecilie Andersen dukkede op. Hun tog et par hurtige træk ind i banen og sparkede bolden hårdt ind bag Nyagers målmand Benedikte.

Skruede op for tempoet

Nyager kom rigtig godt tilbage med mange gode angreb, og efter 25 minutters spil burde det have stået 1-1. Mathilde Borring fik bolden i højre side, og Mathilde sparkede hårdt til bolden, men den ramte overliggeren og gik i spil igen.

Fart på
Så gik det hurtigt den anden vej. Efter lidt klumpspil i Nyager-forsvaret havnede bolden hos den hurtige offensivspiller Anna Thea, som resolut sparkede til bolden.

TV: Stærkt samspil sikrede sejren

Via en Nyager-fod gik den ind til en 2-0-føring. Nyager pressede i slutningen af halvlegen, men ind ville bolden ikke. Frederiksberg gik til pause med en 2-0-føring. I anden halvleg rykkede Nyager deres helt fantastiske fighter Fatou Njie op i angrebet for at sætte mere pres på. Hun kom til rigtig mange chancer, og sammen med Mathilde Borring var hun en evig trussel i Frederiksberg-forsvaret. I den anden ende af banen var Anne Thea og Cecilie også tæt på flere gange.

Den dynamiske duo

Anføreren lukker kampen
Der var især et særdeles godt sammenspil mellem Freja og de to angribere, og midt i anden halvleg gav det pote. Denne gang gik Freja selv den direkte vej alene mod målmanden, og her svigtede hun ikke. Hun satte en sikker inderside på til 3-0, og så var kampen egentlig afgjort.

Nyager pressede godt til sidst, og pludselig dukkede Kia Svendsen op inde i Frederiksberg-forsvaret og sparkede bolden højt i målet til 3-1, men det var for sent. Kort efter fløjtede kampens dommer af, og Frederiksberg Privatskole vinder kampen 3-1.

Hør interview med Fatou:


TV: Hvor var udklædningen?