TV: Ridvan reddede kammeraterne

Dobbelt hattrick: Sikrede sit hold sejren med vanvittig præstation

Ridvan (yderst til højre) kunne juble med holdkammeraterne efter sejren. (Foto: Simon E. Jørgensen)
Ridvan (yderst til højre) kunne juble med holdkammeraterne efter sejren. (Foto: Simon E. Jørgensen)

Det var to sprudlende offensiver - og knap så gode defensiver - der mandag tørnede sammen i Valby Idrætspark. Én mand gjorde dog forskellen.

Se kampfakta her.

Husk navnet
Ridvan Rashiti. Husk navnet. Holdkammeraterne kalder ham "Lewandowski", og det forstår man sagtens. Den høje angriber fejede al modstand af banen, da han stod for to hattricks.

Det startede planmæssigt for Lykkebo Skole, da Mohammed bragte hjemmeholdet foran. Kort efter fik Byron Sinisterra udlignet for udeholdet, og det var selvfølgelig til stor jubel for Skolen ved Bülowsvejs publikum, der i den grad vandt kampen på lægterne.

Kampen bølgede frem og tilbage, og denne gang var det Lykkebo Skoles tur til at score. Ridvan Rashiti stod for målet, og dermed var der åbnet for sluserne. Kort efter kom der dog grus i maskineriet, da Byron Sinisterra endnu engang udlignede for gæsterne. 2-2 var stillingen nu.

Byron var toneangivende i kampen, men han og holdkammeraterne kunne ikke stille noget op mod Ridvan. (Foto: Simon E. Jørgensen)
Byron var toneangivende i kampen, men han og holdkammeraterne kunne ikke stille noget op mod Ridvan. (Foto: Simon E. Jørgensen)

Se også: Søens piger slog til i straffe

Ridvan slog sig løs
Kort før pause fik Ridvan dog scoret igen, og holdene gik til pause med stillingen 3-2. Begge mandskaber bevarede troen på videre avancement.

Det blev en rolig start på anden halvleg, og der var vel ingen af de tilstedeværende, der kunne forudsige, hvilket målbonanza det skulle ende med at blive. Efter flot forarbejde af Yusuf, kunne Ridvan udbygge føringen til Lykkebo Skole, inden Byron kunne fuldende sit hattrick til stillingen 4-3.

Se også: TV: Klaudia viste klassen

Herfra stod der ligesom tidligere Ridvan på det hele. Kun ved hjælp af flot arbejde af holdkammeraterne, kunne han score endnu et hattrick til slutstillingen 7-3.

— Inden kampen havde vi fået at vide, at Skolen ved Bülowsvej var dårlige. Men under opvarmningen blev jeg lidt nervøs, fordi de så gode ud. Jeg sagde til holdkammeraterne, at de ikke måtte undervurdere dem. Jeg var nervøs flere gange i kampen, fordi de fik udlignet, men jeg vidste hele tiden, at vi ville vinde, siger han den dobbelte hattrick-helt.

Ridvan stod selvfølgelig også for jubelen efter kampen.