TV: Rystende nervøse i straffe

Drama: En velspillet kamp skulle afgøres i nervepirrende straffe

Der var nerver på i begge lejre, da en tæt kamp skulle afgøres på straffespark. (Foto: Thomas Kristensen)
Der var nerver på i begge lejre, da en tæt kamp skulle afgøres på straffespark. (Foto: Thomas Kristensen)

Det blev en hæsblæsende affære, da Bakkegårdsskolen i dag tog imod Buddinge Skole. Begge hold havde stor ære af opgøret, som måtte afgøres på den mest dramatiske måde, nemlig i straffesparkskonkurrence.

Se kampfakta her

Sammenspillet mandskab
Bakkegårdsskolen, der primært består af spillere fra Fulton fodboldprojektet i Gentofte kommune, var overbevisende på bolden fra kampens start og spillede med stor ro i opspillet. Det lykkedes da også ved flere lejligheder, at finde Adam Taasby i mellemrummet, hvor han for alvor gjorde ondt på Buddinge Skoles ellers benhårde midterakse med Nanakjot Singh og Sebastian Sølyst.

TV: Nat og dag

Knald på i kampen. (Foto: Thomas Kristensen)
Knald på i kampen. (Foto: Thomas Kristensen)
 

Redningsmanden
I felterne havde Bakkegårdsskolen det svært i første halvleg over for Frederik Brink i gæsternes mål, der hev den ene feberredning efter den anden ud af ærmet. Efter en lille halv times spil måtte han dog give fortabt, da den dobbelte målscorer fra Bakkegårdsskolens første opgør, Anton Pedersen, gjorde det til 1-0.

Hverken det indkasserede mål eller pausen skulle dog køle Frederik Brink ned. Han var ganske enkelt brandvarm mellem stængerne hele kampen og fortsatte anden halvleg med at tage brodden af hjemmeholdets ellers nærgående forsøg.

Se interview med Frederik Brink her:

Det er ikke ovre før...
En velkendt floskel er, at det ikke er ovre før dommeren har fløjtet det sidste fløjt. Det blev vi mindet om onsdag eftermiddag i Nymosen. Bakkegårdsskolen vadede i chancer, men kunne ikke få prikket den ind. I stedet slog Buddinge Skole nok en gang en kontra i de døende sekunder af kampen. Frederik Brink spillede hurtigt ud på anfører Lau Rasmussen, som fandt Simon Bornkessel i banens højre side. De fleste havde nok forventet et indlæg til bagerste stolpe, men i stedet tog Simon chancen fra kanten af feltet. Med et tordenhug i nærmeste hjørne, overrumplede han fuldstændig Hassan Zeb, som måtte hente bolden ud af rusen og konstatere, at det hele måtte afgøres i straffesparkskonkurrence.

TV: Skolefotografen ødelagde det

Rystede på hænderne
I en straffesparkskonkurrence handler det om at være cool. Der er pres på fra medspillere, tilskuere og trænere. Det pres måtte selv supermanden i Buddinge Skoles mål, Frederik Brink, erkende at være påvirket af:

— Ja, jeg var sgu lidt nervøs. Jeg rystede det meste af tiden.

Om det var det, der gjorde udslaget skal være usagt, men i hvert fald endte Bakkegårdsskolen med at trække det længste strå. Hassan Zeb blev den store helt, da han klarede det afgørende straffespark, og så kunne følelserne få frit løb fra spillere og tilskuere.

Se den nervepirrende straffesparkskonkurrence her: