TV: Sammenholdet sejrede

Holdpræstation: Der skal mere end individualister til at vinde fodboldkampe

Gentofte Skoles drenge spillede sammen som et hold, men kunne også noget på egen hånd. (Foto: Bjørn Øst)
Gentofte Skoles drenge spillede sammen som et hold, men kunne også noget på egen hånd. (Foto: Bjørn Øst)

Mandagens drengekamp på Gentofte Stadions flotte kunstgræsbane, i baghaven til det nye Gentofte Stadion, havde tænding og fight i starten af kampen. Målene måtte vi dog vente lidt på.

Se masser af billeder fra kampen her:

Største kvalitet er kollektivet
Hjemmeholdet fra Skovgårdsskolen har et dygtigt og sammenspillet hold med mange kvaliteter. De vigtigste kvaliteter og største forcer, var dog sammenholdet og sammenspillet. Skovgårds-drengene leverede en vaskeægte holdpræstation.

Det var da også Skovgårdsskolen, der åbnede målscoringen. Gustav Møller nettede for hjemmeholdet. Herefter bølgede kampen frem og tilbage.

Se højdepunkter fra kampen her:

Personlig fejl blev dyr
Med knap et kvarter igen, åbnede kampen sig. En personlig fejl i Enghavegårds bagkæde blev dyr, og så stod det 2-0. Det tog lidt pusten fra gæsterne, som ellers havde leveret fint presspil og havde vist store individuelle kompetencer.

3-0-målet faldt med få minutter tilbage af opgøret. Først leverede Sebastian Sommer en fin redning i Enghavegård-målet, men riposten landede for fødderne på en Skovgårds-spiller.

Enghavegård-drengene fik dog reduceret på et flot mål af Mikkel Tårnberg. Kampen endte 3-1, og kollektivet fra Charlottenlund er videre til næste runde i verdens største skolefodboldturnering.

Se interview med to af vinderne her:

1 af 3 Masser af dueller midt på banen. (Foto: Bjørn Øst)
2 af 3 Der blev snakket efter kampen. (Foto: Bjørn Øst)
3 af 3 Gentofte Skoles drenge spillede sammen som et hold, men kunne også noget på egen hånd. (Foto: Bjørn Øst)