TV: Samspil på toppen

Undervurderet: Angriberne fra Hyltebjerg forsøgte at stjæle fokus fra måldronningen

Amani Fersi kom til mange store afslutninger og hun vender tilbage næste år. (Foto: Henrik Schou)
Amani Fersi kom til mange store afslutninger og hun vender tilbage næste år. (Foto: Henrik Schou)

Før kampen imellem Johannesskolen og Hyltebjerg Skole var der stort fokus på måldronningen Agnes fra Johannesskolen. Pigerne fra Hyltebjerg Skole havde dog ingen intentioner om at lægge sig fladt ned for dronningen. En af de spillere, som virkelig viste sig frem, var angriber Amani Fersi. Hun havde mange store chancer, men formåede ikke at sparke bolden ind i kassen. Amani spiller til daglig i FC Damsø, hvor mange af holdets spillere har deres vante gang.

Vi kommer tilbage
Amani Fersi tog nederlaget med et smil. Hun havde endda overskud til at forklare, at hun flettede mange af spillernes hår på den samme måde inden kampen. Hun gjorde det dog klart overfor Ekstra Bladet Skolefodbold, at Hyltebjerg-pigerne ville komme tilbage til næste år.

— Det er selvfølgelig trist at være ude af verdens største skolefodbold-turnering allerede efter første kamp. Men jeg er dog helt sikker på, at vi vender tilbage med et brag næste år. Vi er nemlig alle sammen 8. klasser, så vi har stadig næste år til at vise os frem. Så næste år - der er vi på, understregede Amani med et smil efter kampen.

Amani viste gode takter fra angriber-positionen. (Foto: Henrik Schou)
Amani viste gode takter fra angriber-positionen. (Foto: Henrik Schou)
 

Se også: Suveræne Sebastian

Spillet sammen i mange år
Line Albrechten imponerede også i angrebet sammen med netop Amani Fessi. De to havde et helt specielt blik for hinanden, og det var tydeligt, at de to piger havde kendt hinanden længe. Vi fangede også Line til en snak efter kampen.

- Vi har spillet sammen i 4-5 år de fleste af os. Jeg er faktisk lige stoppet for FC Damsø, fordi jeg fik travlt med en masse andre ting. Jeg synes dog, at det er rigtig sjovt at være med. Eftersom vi allesammen er 8.klasser, så vender vi stærkt tilbage til næste år, afsluttede den smilende Hyltebjerg-spiller.

1 af 2 Line Albrechten imponerede i samspil med Amani Fessi på toppen. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Amani Fersi kom til mange store afslutninger og hun vender tilbage næste år. (Foto: Henrik Schou)