TV: Scorede sæsonens første kasse

Klasse: Muhamed Alssafi nettede flot i premieren

Muhamed 'Mido' Alssafi tog mange gode løb imod udeholdets mål. Foto: Ekstra Bladet.
Muhamed 'Mido' Alssafi tog mange gode løb imod udeholdets mål. Foto: Ekstra Bladet.

Endelig blev der taget hul på turneringens første kamp i Ekstra Bladet Skolefodbold. Det var Peder Lykke Skolen, der skulle møde Skelgårdsskolen på Sundbys kunstbane. Den første kamp bød også på turneringens første mål, som blev scoret af hjemmeholdets højrekant Muhamed 'Mido' Alssafi. Begge hold leverede deres bedste, men det var værterne, der løb med sejren 3-2.

Første brag på plads

Sikker taktik
Efter et par chancer til begge skoler lykkedes det endelig 'Mido' at få braget bolden ind i nettet med manér. Hjemmeholdets spil fungerede fint - særligt taget i betragtning, at det var første kamp i sæsonen. 'Mido' løb fri imod udeholdets mål og tog et træk med bolden, som kom fra midten af banen. Dette farlige træk førte til sæsonens første mål.

- Vores taktik var at få bolden op og taget nogle træk, så vi kunne score. Dette førte så til det første mål, som jeg scorede. Der blev jeg rigtig glad, fortæller Mido med et stort smil på læben.

Muhamed 'Mido' Alssafi var meget tilfreds med at være sæsonens første målscorer. Foto: Ekstra Bladet
Muhamed 'Mido' Alssafi var meget tilfreds med at være sæsonens første målscorer. Foto: Ekstra Bladet

Find historien fra din kamp

Kampgejsten betød en del
Værterne bragte sig foran 2-0 i anden halvleg. Dette fik gæsterne til at klø på og score til 2-1. Efter udeholdets første scoring mistede hjemmeholdet lidt af kampgejsten. Gæsterne udlignede til 2-2. 'Mido' og hans holdkammerater lod sig mærke af det store pres under resten af kampen, men drengene i de blå trøjer prøvede alligevel at holde humøret højt.

- Jeg synes, at vi spillede rigtig fint. Vi begyndte at miste lidt selvtillid et stykke inde i kampen, men da vi scorede igen, fik vi noget mere kampgejst, fortæller han.

Hjemmeholdet fik scoret kampens sidste mål få minutter inden slutfløjtet. 'Mido' var ekstra glad for sejren i det første opgør, da de i sidste sæson tabte den første kamp. Men nu er Peder Lykke Skolens drenge videre til næste runde og klar til at score flere mål.

Hør målscoreren fortælle om kampen her:

Læs meget mere om kampen senere her på siden.