Annonce:
Annonce:

TV: Skolefotografen ødelagde det

Av for en fotograf: Buddinge-pigerne blev forsinkede, fordi de skulle fotograferes

Buddinge-pigerne skulle fotograferes. Derfor kom flere af dem for sent til dagens kamp. (Foto: Thomas Kristensen)
Buddinge-pigerne skulle fotograferes. Derfor kom flere af dem for sent til dagens kamp. (Foto: Thomas Kristensen)
Annonce:

Der var skolefotografering på Buddinge Skole i dag. Ordrup Skole udnyttede fraværet af Clara Brændemose fra 6. klasse, til at bringe sig på 4-0 inden pausen. På den måde afgjorde de reelt kampen.

Hør Clara fortælle her:

Se kampfakta her.

Forsinket redningsskanse
Clara Brændemose kom spurtende i pausen. Hun kom direkte fra fotografen og gik ind i kampen som en garvet sweeper. Hun fik i langt størstedelen af anden halvleg lukket ned for Ordrup Skoles Laura Jørgensen, der havde drevet gæk med gæsternes forsvar i hele første halvleg.

Træneren for Buddinge Skole må i det hele taget sidde med en bitter smag i munden. For med lille Clara som ankermand i hele kampen, kunne resultatet have været væsentligt anderledes. Det bliver spændende at følge Clara de kommende år i turneringen.

Små og snu

TV: Shakira Shakira

Annonce:

Barcelona-bold
Den lille Clara skal dog ikke tage noget fra Ordrup Skole. Især Laura Jørgensens præstation i første halvleg var flot. Hun lagde op til Laura Nicosias mål til 1-0 efter godt og vel tre minutters spil.

Og  så scorede hun selv målene til 2-0 og 3-0, inden hun måtte udgå i starten af anden halvleg med en forstrækning. Det forhindrede hende dog ikke i at komme ind igen og score på et fremragende langskud kort efter.

I det hele taget var det en indsats, der berettigede hende til at bære den Barcelona-trøje, hun spillede i. Det ville dog ikke kunne lade sig gøre, at holde Buddinge fra scoring uden Betty Njor og Felicia Hey, der var krumtapper i hjemmeholdets forsvar. De løb konstant gæsternes angribere op.

Hør Barcelona-Laura fortælle her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: