TV: Skybrud minutter før kampstart

Glatbane: Det stod ned i stænger, men det gjorde bare kampen bedre

Drengene fra Gentofte Skole snuppede sejren inden Gentofte Stadion druknede væk. (Foto: Bjørn Øst)
Drengene fra Gentofte Skole snuppede sejren inden Gentofte Stadion druknede væk. (Foto: Bjørn Øst)

Drengekampen på Gentofte Stadion mellem Gentofte Skole og Langelinieskolen, blev med få minutter før kampstart vidne til et vaskeægte brusebad i form af et voldsomt regnvejr, som gjorde samtlige spillere, referant og de fremmødte tilskuere godt våde. Vandet fra toppen satte kun de to hold ekstra op, da det lige var hvad banen havde brug for, så der kunne spilles en god omgang fodbold.

Vejrguderne åbnede for sluserne, så opvarmningen blev en våd fornøjelse. (Foto: Bjørn Øst)
Vejrguderne åbnede for sluserne, så opvarmningen blev en våd fornøjelse. (Foto: Bjørn Øst)
 

God duo
Hjemmeholdet Gentofte Skole satte sig stille og roligt på kampen. Langelinie-drengene kæmpede dog bravt, anført af en solid duo.

Det var midterforsvarer og styrmand, Ivan Xie, som var her og der og alle vegne, samt anføreren på venstrekanten med nummer 14, Alexander Halberg. Hjemmeholdet havde flere stærke drenge, som alle spillede en fin omgang fodbold. Men der var alligevel en, der skinnede igennem. Banens mindste, men også taktisk klogeste: Karl Emil Schrøder.

Gentofte Skole kom foran et par minutter inden pausen. Målet kom på straffe, scoret af Emil Glud. Det vækkede i den grad udeholdet fra Langelinjeskolen. Under et minut senere slog de kontra. Bolden gik over højresiden, hvor en godt spillende Rasmus Paltoft afdriblede sin direkte modstander og sendte en flot bold over keeperen til 1-1.

Se video med masser af billeder fra kampen:

 

Samme gameplan
I pausen snakkede begge holds trænere om at holde gang i bolden, og vigtigst af alt, at holde tempoet og spille langt jorden.

Det var igen hjemmeholdet fra Gentofte Skole, der kom bedst ud af starthullerne. Det satte deres modstander under hårdt pres. Det var også i denne periode, at kampens afgørende mål blev sat ind. Målet blev sat ind efter hjørnespark, hvor bolden til sidst havnede hos Malthe Petersen, som fint satte den i nettet til stor jubel for de fremmødte tilskuere.

Se højdepunkter fra kampen her:

 

1 af 3 Langelinie-drengene klar til kamp. (Foto: Bjørn Øst)
2 af 3 Der blev ikke sparet på vandet fra oven. (Foto: Bjørn Øst)
3 af 3 Drengene fra Gentofte Skole snuppede sejren inden Gentofte Stadion druknede væk. (Foto: Bjørn Øst)