Annonce:
Annonce:

TV: Snuppede smal sejr

Lige: Der var hård kamp om midtbanen

Her er bolden i nettet til 1-0. Foto: Flemming Bærnthsen
Her er bolden i nettet til 1-0. Foto: Flemming Bærnthsen
Annonce:

Kampen stod imellem to af Bornholms stærkeste pigehold Paradisbakkeskolen og Åvangskolen. Derfor var der lagt op til en spændende kamp, hvor hjemmeholdet havde inviteret skolens mange elever til at heppe dem til en sejr. Det gæstende hold var kommet med troen om, at de ville vinde kampen og gå videre i turneringen. 

Se kampfakta her.

TV: Fjender for en stund

Kampen om midten
Begge holdene var godt forberedt på hinanden. Derfor var det tekniske et vigtigt element for at kunne tilspille sig målchancer.

Derfor var starten af kampen med mange nærkampe på den centrale midtbane. Som et skakspil styrede trænerne pigerne til at finde de små huller på de få kvadratmeter, som ikke blev spillet på.

Annonce:

Derfor var det et hjørnespark, der skulle åbne kampen. Udeholdet fik tilkæmpet sig hjørnesparket efter ni minutter, som deres kant tog sig pænt af. Martha Langeskov sparkede bolden til den bagerste stolpe. Her stod en umarkeret Cecilie Juul, som med en sikker fod kunne styre bolden ind langs stolpen.

Efter dette mål blev jerngrebet sluppet. Dette kom tilskuerne til gode, da de resten af kampen så flot pasningsspil og flot forsvarspil fra begge hold.

Cecilie Juul scorede målet til 1-0. Foto: Flemming Bærnthsen
Cecilie Juul scorede målet til 1-0. Foto: Flemming Bærnthsen

TV: Anfører: Vi kan se os selv i øjnene

Stærk angriber
Udeholdet har en lynhurtig angriber, som hedder Cecilie Hornshøj. Hun fik skabt to store chancer i første halvleg. Cecilie valgte klogt at sparke efter den sværeste vinkel for en fremløbende målmand, men desværre for Cecilie løb begge boldene lige forbi målet, og hjemmeholdet kunne ånde lettet op.

Pausestillingen var 1-0 til gæsterne. Trænerne på begge hold ville have, at pigerne kom til flere chance i anden halvleg.

TV: Kæmpede deres besøgstid

Lukkede og slukkede
Kampen startede med mange nærkampe og løb på midten af banen.

Annonce:

Cecilie Hornshøj tog sagen i egen hånd. Med et langskud ude fra 30 meter hamrede hun den i kassen og uden en chance for hjemmeholdets målmand Anna Rasmussen til en føring på 2-0.

Et par minutter efter scoringen prøvede Cecilie Hornshøj igen med en afslutning udefra kanten af feltet. Denne gang tog hjemmeholdets målmand sig flot af skudet.

Begge hold kæmpende alt, hvad de havde lært. Trætheden indfandt sig. Derfor fik begge holdene tilspillet sig flere chancer i de døende minutter. 

Udeholdet kunne trække sig sejrsrigt ud af en flot spillet kamp, som leverede en seværdig fodboldkamp for de små 200 tilskuere. 

Vi fangede hjemmeholdets Rebecca Jørgensen:

De tre prisvindere. Foto: Flemming Bærnthsen
De tre prisvindere. Foto: Flemming Bærnthsen
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: