Annonce:
Annonce:

TV: Spåmand Weng

Fik ret: Anfører Kasper Weng fik ret i sin forudsigelse

Der blev gået til den i kampen. Alle bolde talte. (Foto: Josefine Lund Emerek)
Der blev gået til den i kampen. Alle bolde talte. (Foto: Josefine Lund Emerek)
Annonce:

Vi var i dag vidne til et rigtig lokalopgør, da Dansborgskolen tog imod Præstemoseskolen i Hvidovre i anden runde af Ekstra Bladets Skolefodboldturnering. Et opgør, hvor begge hold var opsat på at vinde, og begge anførere troede på sejr.

Se kampfakta her

Det blev dog Dansborgskolens anfører, Kasper Wengs, bud på kampens resultat, som blev til virkelighed. Ekstra Bladet Skolefodbold talte kort inden kampen med Kasper Weng.

Hør hans forventninger til kampen her:

Begge hold kom fint fra start og forsvarede sig godt. Der var gode aktioner fra mange af spillerne og man kunne virkelig mærke, at begge mandskaber var kommet for at vinde.

De to hold hilser på hinanden inden kampstart. (Foto: Josefine Lund Emerek)
De to hold hilser på hinanden inden kampstart. (Foto: Josefine Lund Emerek)

Mål på stribe

Angrebsfest

Annonce:

Et kvarter inde i første halvleg overtog drengene fra Dansborgskolen mere og mere spillet. Det resulterede i en scoring til hjemmeholdet efter 19 minutters spil. Et flot mål af Dansborgskolens Rasmus Raavig. Hjemmeholdet bevarede overtaget og gik også til pause med en føring på 1-0.

Anden halvleg blev fløjtet i gang og Præstemoseskolen lignede et hold, der var klar på at vende spillet. De spillede bolden flot rundt for hinanden, og især deres forsvarsspiller, Can Ôzcan, havde en utrolig boldteknik og var dygtig både offensivt og defensivt.

To glade målscore i dagens kamp. Nr. 9, Rasmus  Raavig og nr. 6, Marcus  Huban. (Foto: Josefine Lund Emerek)
To glade målscore i dagens kamp. Nr. 9, Rasmus Raavig og nr. 6, Marcus Huban. (Foto: Josefine Lund Emerek)

Stillingskrigen skudt i gang

Hans driblinger mod modstanderens mål blev også til et par frispark, men desværre for Præstemoseskolen, blev de ikke til mål.

Efter 36 minutters spil gjorde hjemmeholdet det igen surt for gæsterne, da de øgede føringen til 2-0 med målet af Dansborgskolens Marcus Huban.

Gæsterne satsede mere og mere offensivt og viste fightervilje til det sidste. Men de havde problemer med at komme igennem Dansborgskolens forsvar og kampen endte 2-0 til hjemmeholdet, drengene fra Dansborgskolen.

De skal i næste runde møde Baltorpskolen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: