TV: Spurtede til næste runde

Godt tempo: Kildegård fik lige pludselig travlt med at score mål

Tobias Barlebo fra Kildegård Privatskole huserede på begge kanter. Foto: Birger Dencker
Tobias Barlebo fra Kildegård Privatskole huserede på begge kanter. Foto: Birger Dencker

Jævnbyrdigt opgør mellem to skoler, da Ordrup Skole lagde græs til mod Kildegård Privatskoles drenge.

En dyst med det hele
Begge hold var kommet for at spille, og det bar kampen heldigvis præg af. Den havde det hele: spænding, intensitet, tænding, tre gule kort og seks mål.

Se kampfakta her

I 52 minutter var det en meget jævnbyrdig kamp, hvor intet var afgjort. Kampen kunne stadig vippe til begge sider med store chancer i begge ender.

TV: Dobbelt straffespark ikke nok

I første halvleg havde Kildegård Privatskole svært ved at holde Ordrups angriber Marc Boye, og efter efter 14 minutter kom Kildegård afsted, og udlignede til 1-1 kom fra Andreas Obel, efter Victor Pedersen allerede efter små ni minutter havde bragt Kildegård foran med 1-0.

Andreas Obel (i sort) udligner for Ordrup Skole. Foto: Birger Dencker
Andreas Obel (i sort) udligner for Ordrup Skole. Foto: Birger Dencker

Peptalk i pausen
Om det var ordene i pausen til drengene fra Kildegård Privatskole, der gjorde forskellen i anden halvleg, er ikke til at sige, men Kildegård Privatskole fik meget bedre styr på det defensive i anden halvleg og begyndte at spille med mere bredde på, og det gav pote.

Scorede på samlebånd

Evigt farlige Victor Petersen var skarp for anden gang i kampen efter et kvarter i anden halvleg, og så stod den 2-1 til Kildegård Privatskole, men kampen var stadig meget åben.

Kildegård i pausen:


Et par kort
I starten af anden halvleg fik begge hold med få minutters mellemrum et gult kort, men det kom ikke til at betyde det helt store for kampen, men da Ordrup Skole midt i anden halvleg fik sit andet gule kort for en forkert udskiftning, var det lidt op ad bakke for dem.

TV: Igangsatte vanvittigt comeback

Da Kildegård Privatskole så scorede til 3-1 bare otte minutter før slutfløjt på et lidt heldigt mål, hvor bolden tog begge stolper, før den gik ind, gik gassen af ballonen for Ordrup-drengene.

Tobias Barlebo scorer til 4-1 efter godt forarbejde af Marcus Vendrup:


I det sidste minutter af kampen var gejsten og troen væk, og Kildegård Skole 'fik lov' til nemt at score to mål mere, og Kildegårds bedste i kampen, Marcus Vendrup, lukkede kampen med målet til 5-1.