TV: Stærkt samspil sikrede sejren

Solid trup: Hjemmeholdet gav sig selv et perfekt udgangspunkt før pausen 

Der blev gået til den i alle dueller. Foto: Josefine Willadsen
Der blev gået til den i alle dueller. Foto: Josefine Willadsen

Et Nyager-mandskab med stærke spillere fordelt over hele banen blev for hård kost for udfordrerne fra Islev.

Se kampfakta her.

Se de to mandskaber gå på banen her:

TV: Balotelli gemte sig bag målet

Forskrækkelse fra start
I vaskeægte Superliga-stil gik spillerne fra Nyager Skole og Islev Skole på banen til en kamp, der skulle vise sig at blive domineret fra start af hjemmeholdet. Nyager Skole skulle ikke bruge mere end 55 sekunder, før anfører Frederik Christensen kunne sende bolden i mål til 1-0 til stor jubel for de mange tilskuere.

Islev Skole havde i første halvleg problemer med at få bolden over midterlinjen i ret lang tid af gangen. De lange bolde, der blev sendt frem af banen til angriberne blev hurtigt opsnappet af Nyager Skoles stærke defensiv. De fejlslagne angrebsforsøg skabte plads i Islevs bagrum, hvilket først Tobias Lerche-Henriksen og herefter Ludvig Nielsen med to mål brugte til at nette i femte, sjette og 19. minut.

Der spilles helt til linjen. Foto: Josefine Willadsen
Der spilles helt til linjen. Foto: Josefine Willadsen

- Få den bold væk
Efter de første forskrækkelser kom Islev Skole dog bedre med i kampen, og Lucas Dogan nåede at reducere føringen til 4-1 inden pausefløjtet. Udeholdets drenge var klar over, at de blev nødt til at cleare bolden bedre i forsvaret for at holde de angrebslystne Nyager-drenge væk.

- Bare få den væk fra mål, var det klare budskab under briefingen i pausen. Derudover tog Islevs træner en vigtig beslutning om at give keeperen Ibrahim en pause efter, han havde kæmpet bravt for at holde buret rent. Ind kom i stedet den noget yngre keeper Ari Moazzeni, der blev en vigtig profil i anden halvleg.

Tilskuerne støttede virkelig op om hjemmeholdet:

TV: Kortkabale og straffe i gyser

Sikker sidste skanse
De to bagerste spillere fra Islev, Labinot Farizi og Mathias Klausen, arbejdede hårdt for at stoppe den konstante strøm af angreb mod deres mål. Når dette slog fejl, kom keeperen Ari Moazzeni i spil, og sikke et spil!

Han formåede at holde buret rent i hele 25 minutter af anden halvleg og snuppede flere skudforsøg, der ellers ville have endt inde i nettet. Islev Skole blev også udfordret af et gult kort til Labinot og måtte spille i undertal i ti minutter.

Det blev til yderligere en scoring af Lucas Dogan for Islev, og hermed blev resultatet i anden halvleg til 2-1, hvilket må siges at være en godkendt halvleg af Islev Skole, der kæmpede mod overmagten.

Victor med en akrobatisk flugter. Foto: Josefine Willadsen
Victor med en akrobatisk flugter. Foto: Josefine Willadsen

Bred trup
Nyager Skole understregede dog, hvor dygtigt et hold, de er, overalt på banen. Forsvarsspillerne Rasmus Otto og Sebastian Johannesen havde helt styr på udeholdets angribere, og Sebastian nåede sågar også på måltavlen, mens de to kantspillere Victor Ehlers og Ludvig Nielsen gang på gang kom af sted over kanterne.

Især Victor Ehlers udmærkede sig også ved sin tekniske snilde, mens Nicolas Oberreuter på midtbanen var en fremragende spilfordeler. Frederik Christensen nåede også endnu engang på måltavlen i sidste minut til slutresultatet 6-2.

Bestemt et stærkt hold, der går sikkert videre til anden runde.

Vi fangede den dygtige keeper Ari Moazzeni efter kampen: