Annonce:
Annonce:

TV: Super Sarah sikrede sejr

På pletten: Keeper trak det længste strå

Fair play-vinder Emilie. Foto: Adam Kristoffersen
Fair play-vinder Emilie. Foto: Adam Kristoffersen
Annonce:

Det hele startede ret chancefattigt i fredagens opgør mellem Rygaards Skole og gæsterne fra Kildegård Privatskole. Det var som, at begge hold lige skulle føle hinanden på tænderne. Som første halvleg skred frem, overtog udeholdet dog mere og mere af spillet - og det lugtede da også af en scoring til Kildegård midt i halvlegen, da en række langskudsforsøg blev forsøgt omsat i mål - dog uden held. Se kampfakta her.

Scoring satte gang i løjerne
Med fem minutter til pause slap Rygaard Skoles bedste spiller på dagen Marieke Lobrosse flot igennem på venstre side. Hun kom ned mod en ellers meget stærk Sarah Jensen i gæsternes mål, men ikke engang super-Sarah kunne stoppe den hurtige kantspiller, og så var stillingen - lidt imod spil og chancer 1-0 til hjemmeholdet. En stilling, der holdt frem til pausen.

Klar til kamp. Foto: Adam Kristoffersen
Klar til kamp. Foto: Adam Kristoffersen

Præsten videre efter walkover

Annonce:

”Skyd noget mere”
I Kildegård-lejren var der i pausen stor enighed om, at de skulle forsøge noget mere fra distancen. Udover det var budskabet, at de skulle bruge kanterne noget mere - og ikke søge så meget ind over midten. Hos hjemmeholdet var træner Thomas godt tilfreds. Han mente, at hans spillere skulle kigge noget mere, hvor medspillerne var - og så lavede han et par rokeringer.

Hård kamp om bolden. Foto: Adam Kristoffersen
Hård kamp om bolden. Foto: Adam Kristoffersen

TV: Dramatik fra pletten i paradiset

Drilsk skud udlignede opgøret
Godt syv minutter inde i 2. halvleg tog gæsternes midtbaneslider, Flora Munk et skud fra 25 meter. Bolden gik i en høje bue henover en ellers velspillende keeper Pipaluk Gedda i Rygaard-målet. Fuldt fortjent udligning. Som kampen skred frem, overtog Kildegård mere og mere af spillet, specielt skal midtbanegeneralen, Sarah Schioldan, fremhæves. Hun var ganske enkelt fremragende. Det var dog Rygaard Skole, der kom frem til de største chancer, så set i det lys var det måske i virkeligheden fair nok, at kampen endte 1-1.

Stor chance til gæsterne. Foto: Adam Kristoffersen
Stor chance til gæsterne. Foto: Adam Kristoffersen

TV: Juulen var knivskarp

Annonce:

Straffedrama afgjort af super-Sarah
Kampens profil, Sarah Jensen trådte i den grad i karakter i straffesparkskonkurrencen. Her snuppede den unge volleyball-pige hele tre forsøg ud af de fire, som værterne nåede at sende afsted mod hendes mål. Derfor kunne hun lade sig hylde af holdkammeraterne efter kampen. Sarah Jensen blev efterfølgende fortjent kåret til kampens bedste spiller.

- Jeg tror godt, at vi kan vinde den næste kampe også”. Sidste år vandt vi fire eller fem kampe, så det håber jeg også på i år, sagde den sympatiske super-Sarah efter kampen.

Samlet set var det en tæt kamp, men med den rigtige vinder. Det var dejligt at se omkring 300 tilskuere fra begge skole. Det fortjente dette fredags-drama i den grad også.

Se straffesparkskonkurrencen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: