Annonce:
Annonce:

TV: Tidlig træning trak tænder ud

God forberedelse: Det er ikke altid, at den mest forberedte hiver sejren i land   

Det var op ad bakke for drengene fra Amager Fælled. (Foto: Lars Preben Jensen)
Det var op ad bakke for drengene fra Amager Fælled. (Foto: Lars Preben Jensen)
Annonce:

Tirsdag tog drengene fra Amager Fælled Skole imod Løjtegårdsskolens drenge. Det var to skoler fra hver sin ende af Amager, der mødte hinanden. Der var dog mange af spillerne, som kendte hinanden. Amager Fælled-drengene havde forberedt sig med træning et par gange i sidste uge kl. 7 om morgenen, før drengene skulle i skole.

Se kampfakta her.

TV: Dirigerede et orkester

En stor mundfuld
Den tidligere træning gav dog ikke det forventede udbytte. Allerede efter 30 sekunder viste Løjte-drengene tænder. Den hurtige Lukas på højrekanten sendte et skud på overliggeren. Begge Løjte-kanter var meget hurtige og satte mange gange det højtstående Amager Fælled-forsvar. Efter ni minutter åbnede Lukas målfesten, men Sebastian ville også være med. Da kampen var slut, havde de to tilsammen scoret 13 mål.

TV: Skybrud minutter før kampstart

Annonce:

Målmandsskifte hjalp ikke meget
I første halvleg kæmpede Amager Fælled-drengene sig til et reduceringsmål, så de kun var bagud 1-3. Flere gange i kampen skiftede Amager Fælled-holdet målmand, men lige lidt hjalp det. Drengene fra Løjtegårdsskolen fortsatte med at hamre bolde i kassen, og slutresultatet blev derfor 15-1 til Løjtegårdsskolen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: