TV: Tilskuere: Vi har den bedste målmand

Stærk keeper: De fik ret på sidelinjen, for Lucas Poulsen nappede to straffespark

Lucas med en redning. Foto: Lars Preben Jensen
Lucas med en redning. Foto: Lars Preben Jensen

Kampen mellem Lundehusskoeln og Utterslev Skole var ikke kun en kamp om at ryge videre i turneringen. Det var også en kamp om at kunne kalde sig Bellahøjs bedste skole.

Se kampfakta her

Begge skoler ligger nemlig i dette område.

TV: Ny profil tjekkede ind

Noget på spil
Lige op til kampstart var der tvivl om, hvem der skulle starte inde hos Utterslev. Der manglede nemlig et par stykker, som endnu ikke var kommet frem. Deriblandt holdes topscorer med otte mål - Soufiane Mai. Soufian nåede først frem til anden halvleg.

Hvorfor kommer I først nu?

- Vi kom med det forkerte tog, lød det.

TV: Luftrummets hersker

På trods af at Soufiane ikke var med fra start, startede Utterslev bedst. De havde meget spil, og Akram på midten var en af hovedpersonerne.

På kanten var det hurtige og driblestærke Asim Limani, der satte sig igennem og viste flot spil. I front var det Ali Ahmad, der prøvede at udfrodre Lundehus-forsvaret.

Mange i feltet. Foto: Lars Preben Jensen
Mange i feltet. Foto: Lars Preben Jensen

Stod godt til hinanden
De to hold stod godt til hinanden. Og især begge holds forsvarskæder sørgede for at holde modstanderne i skak. De arbejdede hårdt hele kampen igennem.

TV: Munkene maste mosen

Hos Lundehus var det anfør Albin Useini, der gik forest. Også Anas Halim, Mahad Yusuf og Leurant Ameti spillede en god kamp. I angrebet havde de David Wahlstrøm, som prøvede og prøvede - man der var ikke nok støtte til ham, og så var han ofte ene mand mod hele forsvaret.

David var tit nede at hende bolden på egen bane halvdel, og med sin hurtighed og gåpåmod kom han også frem til chancer. Men kvaliteten manglede i afslutningerne, når chancerne opstod.

Asim på vej mod mål. Foto: Lars Preben Jensen
Asim på vej mod mål. Foto: Lars Preben Jensen

Årets assist med hælen

Mange dueller
Til at dække David havde Utterslev valgt Villads Keiding, og de to hanvde mange dueller kampen igennem. Begge spillere er fysiske stærke, og ingen af dem ville give sig i duellerne. Men det foregik fair. Der blev sagt undskyld og givet håndtryk, hvis en af dem lavede et frispark.

Villads fik fairplay-håndklædet, og også efter kampen var der plads til anerkendende håndtyrk til hinanden. Fedt at se.

Ingen af holdene fik skabt de helt store chancer, og midt i halvlegen blev der hos tilskuerne på sidelinjen talt om en eventuel straffesparkskonkurrence.

Asim snyder Leurant. Foto: Lars Preben Jensen
Asim snyder Leurant. Foto: Lars Preben Jensen

- Jeg tror, vi har den bedste målmand, lød det fra en af Lundehus' tilskuere.

Det var dygtige Lucas, der blev hentydet til.

TV: Midt i sejr: Ikke drible i forsvaret

Hør interview med Lucas:


Ingen mål i første halvleg
Tættest på en scoring i første halvleg var Asim fra Utterslev, men Lucas fik pareret skuddet til hjørne. Første halvleg endte dermed målløs.

Og så kom Utterslevs Soufiane på banen. Og Lundehus var da også i pausen klar på, at de nu ville stå overfor en stærk modstander:


Men det var Lundehus, der kom bedst fra starten i anden halvleg. Efter kun 50 sekunder fik David tilkæmpet sig en bold i Utterslev-feltet, og efter et hurtigt træk bankede han den i mål til 1-0. Derefter var det Utterslev, der overtog initiativet.

Soufiane fik indimellem vist prøver på sine tekniske færdigheder, men det godt kæmpende Lundehus-forsvar med Albin i spidsen holdt Soufiane og co. fra de store chancer.

Ingen gule kort i intens fight

Lucas klarede forsøgene
Og hvad forsvaret ikke fik taget sig af, tog Lucas sig af i målet. Mod slutningen brændte det rigtig meget på i Lundehus-forsvaret. Og tre minutter før tid gik den ikke længere. En tilfældig bold inde i feltet endte hos Yanis Bouziad, som kunne score til 1-1.

Kampen skulle nu afgøres på straffespark.

Her trak Lundehus det længste strå og endte med at vinde 5-4.

Sent comeback gav ikke pote

Lucas blev den helt store helt med to redninger. Se den sidste:


I næste kamp venter Det Kgl. Vajsenhus med de to Okore-brødre.