TV: Tine tryllede

Tog fire straffe: Sørgede for at holdet gik videre efter stærk præstation i målet

Dagens helt, Tine Regnarson, bliver omfavnet af holdkammeraterne efter straffesparkskonkurrencen. (Foto: Flemming Bærnthsen)
Dagens helt, Tine Regnarson, bliver omfavnet af holdkammeraterne efter straffesparkskonkurrencen. (Foto: Flemming Bærnthsen)

Bornholms første efterårsdag med hård blæst og en del sol, kunne ikke stoppe dagens pigekamp, som stod med Paradisbakkeskolen og Hans Rømer Skolen.

Disse to pigehold har et godt kendskab til hinanden, da flere af dem spiller sammen på forskellige pigehold. Derfor var det taktikken, som skulle gøre at et af holdene ville trække sig sejrrigt ud af denne kamp.

Se kampfakta her

Som en hugorm
Da kampen var kommet i gang, så man tydeligt, at vinden gjorde det svært at sparke lange bolde. På banen lå der mange visne blade, som derfor var en forhindring mere for spillerne.

Hans Rømer Skolen kom godt fra start og tilspillede sig flere gode chancer fra den lynhurtige angriber Tess Nexø. Hun ledte sit hold og fik dem til at spille bolden godt rundt. Og hun slog til som en hugorm og scorede kampens første mål. Hun rev sig løs fra sin oppasser, skød højt i målet og scorede til 1-0.

Så skal der kæmpes. (Foto: Flemming Bærnthsen)
Så skal der kæmpes. (Foto: Flemming Bærnthsen)

Se også: TV: Nerver på højkant

Det varede ikke lange før hun var på færde igen. Denne huggede hun bare bolden i kassen, så det stod 2-0. Det mål fik vækket hjemmeholdet og de fik styr på midtbanen, hvorefter de kom frem til to kæmpe chancer, som Hans Rømer Skolens målmand mirakuløst afværgede. I det 25. minut fik Paradisskolen med Sarah Bundgaard, passeret en stærkt spillende målmand Tine Regnarson, som flere gange havde vist, at hun var til stede. Hans Rømer Skolen blev ramt af et gult kort lige før pausen, så pigerne gik til pause med stillingen 2-1 til gæsterne.

Dramatik og spænding
Begge hold lavede et par omrokeringer til anden halvleg og fik snakket tingene igennem.

Hans Rømer Skolen startede med 10 piger på banen, og dette havde Paradisbakkeskolen snakket om de ville udnytte. De lagde et kæmp pres på Hans Rømer Skolen. Selvom Hans Rømer Skolen holdet stand, så fik Paradisbakkeskolen tilspillet sig chancer.

Hans Rømer-pigerne på bolden. (Foto: Flemming Bærnthsen)
Hans Rømer-pigerne på bolden. (Foto: Flemming Bærnthsen)

Der bliver forsvaret. (Foto: Flemming Bærnthsen)
Der bliver forsvaret. (Foto: Flemming Bærnthsen)

Se også: Fight afgjorde slaget

Første varsel kom efter fire minutters spil, da Lærke Pranali hamrede bolden afsted og ramte overliggeren. Paradisbakkeskolens Frida Falkvard fik reduceret efter lidt klumpspil til slutresultatet 2-2.

Den dobbelt målscore fra Hans Rømer Skolen, Tess Nexø, fik også kampens anden gule kort, da hun var løbet ind i en offside-position og havde lagt klar til skudt, samtidig som dommeren fløjtede for dette. Det takserende dommeren til at hun sparkede bolden væk med vilje og derfor skulle vises det andet gule kort og dermed et rødt.

Kampen skulle ud i straffesparkskonkurrence, hvor dagens helt store helt blev Tine Regnarson fra Hans Rømer Skole. Hun tillod ikke et mål til Paradisbakkeskolen, da hun tog sig sikret af de fire spark som blev sendt imod hendes mål.

Hans Rømer Skolen er derfor videre til næste runde, hvor de skal møde Skolen ved Sundet.

1 af 3 Tid til en lille dribletur. (Foto: Flemming Bærnthsen)
2 af 3 Så skal der trykkes af. (Foto: Flemming Bærnthsen)
3 af 3 Dagens helt, Tine Regnarson, bliver omfavnet af holdkammeraterne efter straffesparkskonkurrencen. (Foto: Flemming Bærnthsen)