TV: Tog imod gæstfriheden

Snuppede overnatning og sejr: Drengene fra Munkegårdsskolen blev behandlet luksuriøst på Bornholm

Der var fart over feltet i opgøret. Foto: Flemming Bærnthsen
Der var fart over feltet i opgøret. Foto: Flemming Bærnthsen

Paradisbakkeskolen var værter for opgøret imod gæsterne fra Munkegårdsskolen.

Drengene fra København ankom dagen før til Bornholm, da Paradisbakkeskolen havde inviteret dem over, så drengene fra København ikke blev ramt af søsyge. De havde læst om, at det kunne ramme fodboldspillere, som skulle en tur til Bornholm.

- Samtidig er det en god måde at få et socialt aspekt med, udtalte træner Rune Madsen.

- Vores flinke værter har også stået for morgenmad. Vi er blevet virkelig godt behandlet og er udhvilet til kampen, lød det fra udeholdets lærer med et smil. 

Den bornholmske venlighed tog udeholdet meget bogstaveligt, skulle det vise sig.

Se kampfakta her.  

Se også: TV: Luftrummets hersker

Klar til kamp. Foto: Flemming Bærnthsen
Klar til kamp. Foto: Flemming Bærnthsen

Fart over feltet
Dommeren fik sat kampen i gang. Begge hold brugte ikke lang tid på at kigge hinanden an, før kampen bød på den første store chance.

Den tilfaldt værterne, da et indlæg ind i feltet skabte lidt problemer for udeholdets målmand Frederik Winther. På nedfaldet fik Jonas Jensen sat en fod på. Desværre for hjemmeholdet fik de ikke den drømmestart på opgøret, som de godt ville have haft med denne chance.

Få minutter senere var hjemmeholdets anfører Benjamin Exsteen på spil. Med et frækt skud prøvede han at overliste udeholdets målmand, og igen var heldet ikke med Paradisbakkeskolen.

Nu ville Københavnerne også lege med. Med et langt udspark fik de iscenesat deres lynhurtige angriber Mikkel Hjort, som testede hjemmeholdets målmand, der kun går i femte klasse. Der var dog heller ikke mål i denne omgang.

Se også: TV: Munkene maste mosen

Frem og tilbage
Kampen bølgede frem og tilbage uden, at nogen af holdene fik til spillet sig den store chance, som kunne bringe dem foran. Der var meget fysisk og flot teknisk spil. Alle ville bare yde det bedste på begge hold.

Udeholdets forsvar stod godt fast i den Bornholmske muld, selvom hjemmeholdets spillere flyttede bolden godt rundt på banen for at se, om de kunne rive lidt hul i det meget stærke forsvar.

Derfor måtte begge holdene gå til pausen med 0-0. I begge lejre var man godt tilfreds med drengenes indsats. Alle troede stærkt på, at denne kamp kunne deres hold vinde.

Se også: Funch funklede i feltet

Kom ud med mere mod
Kampen blev fløjtet i gang igen. Hjemmeholdet ville teste udeholdets målmand mere end i første halvleg. Derfor kom drengene fra Bornholm ud med mere mod. De skulle ikke bruge lang tid, før de fik spillet bolden imellem modstanderens forsvar.

Drengene fra Bornholm kom ud med fart i støvlerne efter pausen. Foto: Flemming Bærnthsen
Drengene fra Bornholm kom ud med fart i støvlerne efter pausen. Foto: Flemming Bærnthsen

Igen var Frederik hurtigt nede, så bolden ikke kom ind i kassen. Værterne startede angrebene på kanterne eller midt på banen. Frederik stod i vejen for de mange chancer, som hjemmeholdet havde, men udeholdet blev presset langt tilbage på banen.

Hjemmeholdets højre kant Nikolaj Madsen udfordrede gang på gang og kom flere gange til baglinjen og fik lagt bolden på tværs.

Her kom de til store chancer, men bolden ville bare ikke ind i udeholdets mål. Små ti minutter tid før slutfløjt fik flere af gæsternes spillere krampe og måtte forlade banen. De sidste ti minutter stod der hjemmeholdet på alt, og de fik tilkæmpet sig to store chancer, som målmanden igen stod i vejen for.

Se også: TV: Anfører-vikar gik forrest

Stærk reservekeeper
Derfor måtte kampen ud i straffesparkskonkurrence, så et af holdene måtte forlade kampen som taber. Alle tilskuerne rundt om banen holdt vejret, da spændingen ikke ville stoppe. Selv efter de første fem havde sparket, var der ikke kunne fundet en vinder. Munkegårdsskolen hev det længste strå og er videre i Ekstra Bladet Skolefodbold.      

Se hele straffesparkskonkurrencen her:

Frederik Winther var til opgøret blevet målmand.

- Vores normale keeper Oliver Funch måtte ikke spille for sin klub. Derfor hoppede jeg til, lød det fra Frederik.

Frederik Winther havde mange gode indgreb. Foto: Flemming Bærnthsen
Frederik Winther havde mange gode indgreb. Foto: Flemming Bærnthsen

Frederik stod en god kamp og havde flere gode indgreb. I straffesparkskonkurrencen tog han selv det første spark og scorede sikkert.

Hør fra Frederik her:

1 af 3 Frederik på vej ud i bolden. Foto: Flemming Bærnthsen
2 af 3 Kamp om hver en bold. Foto: Flemming Bærnthsen
3 af 3 Der var fart over feltet i opgøret. Foto: Flemming Bærnthsen
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere