Annonce:
Annonce:

TV: Trolles tordenstøvle bragede

Goalshow: De målfarlige piger fortsætter med de overlegne sejre

Mille Bech fra Københavns Skole og Idrætsakademi viste stor klasse, da hun og holdkammeraterne mødte pigerne fra Maglegårdsskolen. Foto: Adam Kristoffersen
Mille Bech fra Københavns Skole og Idrætsakademi viste stor klasse, da hun og holdkammeraterne mødte pigerne fra Maglegårdsskolen. Foto: Adam Kristoffersen
Annonce:

Pigerne fra Maglegårdsskolen skulle på hjemmebane tage imod favoritterne fra Københavns Skole og Idrætsakademi.

Hjemmeholdet kom til denne kamp med tre sejre i bagagen. De havde nemlig vundet 4-0, 4-1 og 4-0. Gæsterne havde også spillet tre kampe inden denne. Dem havde de vundet med hele 8-0, 22-0 og 6-0, hvilket gav dem en målscore på hele 36-0. Så det så ud til, at de ville ligne favoritter.

Se kampfakta her.

Fighter-viljen gav pote

'Motor-Mille' viste stor styrke
Med fire kasser. Det ene flottere end det andet, så var Brøndby-profilen Astrid Trolle kvinden bag udeholdets meget sikre 17-0-sejr over de hårdt kæmpende værter.

- Det er flot, at I var blandt de sidste otte hold i Storkøbenhavn, sådan lød ordene fra hjemmeholdets træner og viceskoleleder Kristian Bindslev.

Det var meget rammende for kampen, at man hos værterne så tingene fra den positive side.

Annonce:

Gæsterne havde den tidligere superliga-træner Henrik Jensen i spidsen. Pigerne kom blæsende fra start og bragte sig allerede efter to minutters spil foran med 1-0, da Anna Walter slap igennem i venstre side og sikkert bragte sit hold på sejrskurs.

I første halvleg var Mille Bech her, der og alle vegne. Den stærke Brøndby-profil viste prøver på stærke driblinger, godt overblik, geniale pasninger og super afslutninger.

Med to mål og tre assister i de første 30 minutter var hun den helt store oplevelse. Det var specielt forarbejdet til 3-0-målet, hvor hun afdriblede fire modspillere og lagde bolden videre til Astrid Trolle, der bankede bolden i kassen. Det var en sand perle.

Se Anna score målet til 1-0 her:

Se Astrid score til 3-0 her:


TV: Chanice med champagnebold

Syv mål på ni minutter
Der var spillet 20 minutter, da det føromtalte 3-0-mål faldt. Blot ni minutter senere var stillingen 9-0 til gæsterne på mål af seks forskellige spillere.

Annonce:

Kun Mille Bech scorede to gange. Ellers var det Astrid Trolle, Rebecca Ewertsen, Isabella Stoffregen, Lea Skov og Anna Walter, der sørgede for den overbevisende pauseføring.

- Det står 0-0 her i anden halvleg, lød ordene fra hjemmeholdets træner.

Ellers var temaet, at pigerne skulle kæmpe og have det sjovt i de sidste 30 minutter.

Hos udeholdet sparede træneren Henrik Jensen på stjernefrøet Mille Bech, da hun skulle træning senere på dagen. Fra bænken kunne hun se reserverne stråle fra starten af anden halvleg, da Kaya Eskelund ikke skulle bruge lang tid på at gøre det til 10-0.

Hør pausesnakken hos Maglegårdsskolen her:

Frida Johansen scorede til 12-0. Foto: Adam Kristoffersen
Frida Johansen scorede til 12-0. Foto: Adam Kristoffersen

Sådan spilles kredsfinalerne

Trolles tordenstøvle lynede
Hvor det var Mille Bech, der stod for underholdningen i første halvleg, så overtog Astrid Trolle showet efter pausen. Med et flot hattrick i anden halvleg og fire mål i alt viste anføreren sig i den grad frem. Hendes skudstyrke ser man sjældent i pigekampe.

Annonce:

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at edderkoppernes natarbejde med at lave spindelvæv i krydset har været forgæves. For tre af Trolles mål sad limet op i trekanten. Ganske enkelt fænomenal sparketeknik fra den fysisk stærke Brøndby-spiller.

Fairplay-håndklæde-modtageren Naomi med et udspark. Foto: Adam Kristoffersen
Fairplay-håndklæde-modtageren Naomi med et udspark. Foto: Adam Kristoffersen

Maste modstanderne

Kæmpede forgæves mod overmagten
De tapre værter gjorde det godt i samtlige 30 minutter. Men det var en umulig kamp at vinde.

Stor ros til keeper Naomi Hamburger, der aldrig gav op. Også selvom det var første gang, hun var målmand.

Også fidusbamsemodtager Ann-Katrine Andersen viste god fight for hjemmeholdet gennem hele kampen. Hun kunne dog ikke forhindre Rebecca Ewertsen i at lukke festen med fire minutter tilbage, da hun satte kampens sidste mål ind til slutresultatet 17-0 til gæsterne. 

Astrid Trolle bankede bolden ind til stillingen 14-0. Foto: Adam Kristoffersen
Astrid Trolle bankede bolden ind til stillingen 14-0. Foto: Adam Kristoffersen

Held afgjorde gyser

Spændende kredssemifinale i vente
I næste runde venter nu enten Engstrandskolen fra Hvidovre eller Bellahøj Skole.

Astrid og Mille så efter kampen frem mod næste opgave.

- Hvis vi tager tingene seriøst, så vinder vi, lød det selvsikkert fra de to Brøndby-profiler.

Københavns Skole og Idrætsakademi har et meget stærkt hold.

Annonce:

I dette opgør manglede de deres store stjerne Chanice Clausen, der er af sted med DBUs talentsamling. Det skal blive spændende at følge holdet videre i årets Ekstra Bladet Skolefodbold.  

Hør Mille og Astrid fortælle om kampen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: