TV: Våd triumf

Teknisk sejr: Regnfuld bane gav svære vilkår, men det var intet problem for drengene  

Valhøjs drenge hev sejren hjem i en våd affære. (Foto: Lars Preben Jensen)
Valhøjs drenge hev sejren hjem i en våd affære. (Foto: Lars Preben Jensen)

Torsdag tog drengene fra Islev Skole imod Valhøj Skoles drenge i en regnfuld affære. Det var tydeligt fra start, at den våde og hurtige bane bekom de hurtige og tekniske spillere fra Valhøj Skole godt. Valhøjs midtbane anført af Mikkel Hallberg, Alex Mutebi og Mathias Jørgensen lagde et stort pres fra starten. Presset udløste en del chancer på omstillinger.

Se fakta på kampen her.

Se også: Mål og matematikpoint

Målene blev forhindret
Valhøj-drengene dominerede første halvleg og det var kun takket være en stærk målmandspræstation af Samin Azizi i Islev-målet, at Islev Skole ikke var bagud med 3-4 mål før pausen. Samin står til dagligt på KBs U19-hold, selvom han kun har alderen til U17-fodbold. Samin måtte dog lade sig passere to gange inden pausen på scoringer fra Tom Hansen og Mikkel Hallberg. Islev Skole havde ikke mange angreb i første halvleg, men kom dog til en enkelt chance, som gik tæt forbi mål.

Se også: Cleansheet i målshow

Kampen ændrede karakter
Islev Skole kom ud til anden halvleg med fornyede kræfter og virkede ligeglade med at være bagud 2-0. Det var nu dem, som havde de største chancer, men de kunne ikke få bolden i kassen. I stedet formåede Valhøjs drenge at bringe sig foran både 3-0 og 4-0. Drengene fra Valhøj var endda i undertal, da de fik sparket de to scoringer ind. Edmon Abedinov fik til slut pyntet på resultatet med et flot langskudsmål. Kampen endte derfor med en sejr til Valhøj Skole på 4-1. Det blev således en glædeligt gensyn med Ekstra Bladet Skolefodbold for Valhøj Skole. Skolen har nemlig holdt et års pause i turneringen, men er nu med igen med et brag af en start.