TV: Vendte truende nederlag

Comeback: Besar og co. vendte skuden

Der blev gået til stålet i mandagens kamp. Foto: Erik Larsen
Der blev gået til stålet i mandagens kamp. Foto: Erik Larsen

Inden mandagens kamp mellem Holbergskolen og Utterslev Skole fik Ekstra Bladet Skolefodbold en kort kommentar fra de to trænere. Først og fremmest satte hjemmeholdets træner, Morten, ord på det opgør, som ventede. Se kampfakta her.

- Det er et lokalderby lig med et arvefjendeopgør, så det er altid spændende. Mange af drengene kender hinanden, sagde han.

Udeholdets træner, Hicham, havde også en hurtig kommentar, inden opgøret blev sparket i gang, hvor han satte ord på holdets taktiske udgangspunkt.

- Vi har haft to træningspas, og ifølge vores taktik skal vi spille vi 4-1-4-1, Vi har en stærk angriber, Gent Dzeladini, og han skal falde lidt tilbage, når de andre angriber og derefter være med i det opbyggende spil, fortalte Hicham.

Klar til kamp. Foto: Erik Larsen
Klar til kamp. Foto: Erik Larsen

Værter med overtag
Begge hold startede stærkt, men meget af spillet foregik på midten af banen. Alligevel var det vel Holbergskolen, der havde et lille overtag de første ti minutter, hvor de tilkæmpede sig nogle enkelte gode skudforsøg.

Efter 27 minutter fik tilskuerne den første reelle chance, men Holbergskolens Romeo skød den over. Stillingen var altså 0-0 ved pausen, og her prøvede Hicham fra udeholdet at få puttet lidt selvtillid ind i sine spillere:

- Nu har vi reddet bølgen, og vores modstandere kan ikke forstå, at de ikke kan åbne os. Gent er ude lige nu, men om ti minutter sætter vi ham ind, sagde han.

Satte turboen til

Chancerne opstod
I det sjette minut i anden halvleg åbnede spillet sig, og pludselig opstod der en stor chance.

Jens-Jakob Dalgaard vred sig fri i venstre side, og lynhurtigt bragte han sit hold, Utterslev Skole, foran 0-1. Det var en smule overraskende for Holbergskolen. Men så var det, at deres anfører, Besar, trådte i karakter få minutter efter og bragte balance i regnskabet.

Frispark til værterne. Foto: Erik Larsen
Frispark til værterne. Foto: Erik Larsen

Mødte overmagten

Vendte på en tallerken
Målet var en perle, da Romeo slog bolden ind til Gulleid, som headede bolden videre til Besar, der scorede sikkert. Nogle minutter senere blev det så 2-1 til hjemmeholdet, da Egzon fik fat i bolden i højre side.

Han tog lige bestik af målet, inden han bankede den ind via den bageste stolpe. Men vi skulle også få et mål i kampens sidste minut, da Besar igen var på pletten og scorede til slutresultatet 3-1 til Holbergskolen. De er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de står over for Skt. Annæ Skole.

Interview med Adrian Velii:

KAMPFAKTA:

Resultat:
Holbergskolen - Utterslev Skole, 3-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Besar, Holbergskolen
Adrian Velii, Utterslev Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Junes Baunsøe, Utterslev Skole