TV: Vera gav aldrig op

Johannesskolens bedste: Vera Cancel kunne dog ikke stoppe gæsterne fra Tåstrup

Johannesskolens Vera Cancel (tv) kæmpede og kæmpede, men var alene om at kæmpe for sagen blandt hjemmeholdets spillere (Foto: Henrik Schou)
Johannesskolens Vera Cancel (tv) kæmpede og kæmpede, men var alene om at kæmpe for sagen blandt hjemmeholdets spillere (Foto: Henrik Schou)

I kvartfinalen mellem Johannesskolen og Vestegnens Privatskole var Vera Cancel en af de få fra hjemmeholdet, der ikke gav op.

Se kampfakta

Der blev ikke slået ud med armene eller rystet på hovedet. Vera blev ikke liggende efter en tackling, men var lynhurtigt på benene igen, når hun blev væltet. Det var som om hendes batterier var uudtømmelige.

Se også: TV: 'Snørebåndet' snørede sækken

Sænkede bornholmerne
Der var en del spillere fra hjemmeholdet, der skulle have kigget mere efter hendes attituder i dag, så havde Vestegnen ikke fået så let spil, som tilfældet var.

Se også: Galleri: Johannesskolen - Vestegnens Privatskole
Se også: TV: Se karaktererne for Johannesskolen - Vestegnens Privatskole

Vera Cancel var spilleren, der afgjorde kredsfinalen mod de bornholmske klippetøser med et flot mål, men mod Vestegnens Privatskole fik hun ikke sendt bolden i kassen:

- Jeg var blevet sat længere tilbage på banen i dag, så jeg havde svært ved at komme til chancer. Jeg tror kun, det blev til et enkelt forsøg, og det er bare ikke godt nok, sagde hun ærligt.

Se også: TV: Super-Signe sendte Vestegnens Privatskole i semifinalen
Se også: TV: Camilla var overalt på banen

Mega-skuffet
Vera Cancel kan dog bestemt være sin indsats bekendt. Hun var klart sit holds bedste spiller, men alene kunne hun intet stille op overfor et velsmurt og velmotiveret udehold. Trods modgangen på banen kæmpede Vera til det allersidste.

- Jeg og hele holdet er megaskuffede. Vi havde håbet på at vinde, men vi var langt fra sejren i dag. Jeg ved ikke rigtig, hvad der gik galt, men galt det gik det. Det var også et dygtigt hold, vi var oppe imod, så sejren til Vestegnen var bestemt ikke ufortjent.

Vera Cancel kunne ikke gøre kunsten efter fra kredsfinalen, hvor hun blev matchvinder mod Nexø Skole (Foto: Henrik Schou)
Vera Cancel kunne ikke gøre kunsten efter fra kredsfinalen, hvor hun blev matchvinder mod Nexø Skole (Foto: Henrik Schou)

- Når vi så heller ikke spillede så godt, som vi før har gjort, så skal det gå galt. Det er bare lidt ærgerligt, fortsatte Vera.

- I efteråret kørte det for os. Vi gik fra sejr til sejr, vi kunne næsten gå på vandet, og så i dag, spiller vi bare så dårligt. Det er rigtig øv.

Se alle de fede billeder fra kvartfinalen
Se også: TV: Emilie lukkede Agnes ned

Glad for opbakningen
Især en spiller fra gæsterne imponerede Vera:

- Jeg må til gengæld rose vores modstandere, og især Viktoria Bindslev. Hun er en fantastisk boldspiller. Hun betyder alt for det hold. Og det er ikke nogen skam at tabe til det hold.

Den store opbakning var også en ting, der betød meget for Vera:

- Vi har haft en dejlig oplevelse i år med skolefodbold. Fedt sammenhold, en masse sejre og se på opbakningen i dag. Jeg er bare så imponeret af de bannere og den opbakning, vores drenge gav os i dag. De havde også planlagt røgbomber, men det måtte de ikke bruge her på stadion. Derfor er det ekstra ærgerligt, at vi ikke kunne præstere bedre i dag, men vi har fået en super oplevelse, og den tager vi med fra denne turnering, sluttede en skuffet Vera Cancel.

Se de vilde tilskuere:

Se interviewet med Vera Cancel:

Se også: TV: Se alt video fra Johannesskolen - Vestegnens Privatskole

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere