TV: Victors victory i angrebet

Intens fight: Brønshøj vandt tæt kamp er videre til fjerde runde af turneringen

De to hold hilser på hinanden. Foto: Lasse Schiolborg
De to hold hilser på hinanden. Foto: Lasse Schiolborg

I tredje runde Brønshøj Skole tog imod Kirsebærhavens Skole på drengesiden. Brønshøj kom til kampen med en meget tæt kamp i bagagen, som blev afgjort på straffe, mens Kirsebærhaven vandt deres seneste kamp meget overbevisende.

Kirsebærhaven med kampråb:


De gule fra Brønshøj sad på kampen fra start
De gule fra Brønshøj var oppe i omdrejninger fra start og styrede kampen flot. Forsvaret stod flot og blev styret af anfører David, som spillede bolden flot rundt. Offensiven fra Brønshøj var virkelig farlige. I venstre side udfordrede Victor Robin konstant Kirsebærhavens forsvar og kom til flere gode chancer.

Interview med Victor:


Pilede afsted på kontra

Også den lynhurtige Achmed Assad, og den fysisk stærke Rasmus Jensen var hele tiden i bevægelse, og Kirsebærhaven havde nok i bare at få sparket bolden væk. Efter ni minutters spil fik Victor Robin bolden lige uden for feltet. Han skød resolut til bolden med et flot vristspark og bolden gik sikkert i mål uden chance for målmand Kenan Firas.

Derefter var der spil til ét mål resten af første halvleg. Det ene flotte angreb efter det andet bølgede ned mod Kirsebærhavens mål, der blev sparket flot udefra, og flere gange var angriberne alene igennem.

Bagud 3-1: Vildt comeback på et kvarter

To spillere fra Kirsebærhaven holdt dem inde i kampen
En særdeles veloplagt forsvarsspiller Lucas Ohm samt målmand Kenan Firas sørgede for, at det ikke gik helt galt. Først I slutningen af første halvleg fik Brønshøjs Rasmus Jensen en lang bold og var alene igennem. Han blev presset fra begge sider men holdt forsvarsspillerne væk.

Heltinden i målet

Med en lille kropsfinte snød han målmanden og placerede bolden sikkert forbi ham i det tomme mål. Der burde være scoret mange flere mål inden halvleg, men et godt kæmpende defensiv sørgede for, at det blev ved 2-0 til Brønshøj.

Ingen mål efter pausen
I anden halvleg fortsatte Brønshøj med at skabe chancer, men et godt kæmpende forsvar blev ved og ved med at holde Kirsebærhaven inde i kampen. I midten af anden halvleg fik Brønshøj annulleret et mål og kunne ikke rigtig få kampen lukket.

Afgjorde sagen før pausen

Achmed Assad var igennem flere gange, men ind ville bolden ikke, og til sidst fik han krampe og måtte udgå. Det blev aldrig rigtig farligt i den anden ende, og det kunne Brønshøj takke deres anfører for, som spillede forrygende. De få chancer, der opstod, blev sikkert reddet af Brønshøjs målmand Bari. Kampen endte 2-0 til Brønshøj, som røg sikkert videre til fjerde runde.

Tenniscifre i lokalbrag