TV: Vigtigt, Victor

Satte gang i håbet: Victor scorede til 1-0 og satte gang i drømmene om sejr

To tændte drenge i kamp om bolden. (Foto: Josefine Lund Emerek)
To tændte drenge i kamp om bolden. (Foto: Josefine Lund Emerek)

Drengene fra Hay-Skolen og Ingrid Jespersens Gymnasieskole var tændte til dagens opgør og det blev til alt andet end en stille kamp.

Se kampfakta her

Hay-Skolen tog i dag imod gæsterne fra Ingrid Jespersens Gymnasieskole i anden runde af Ekstra Bladet Skolefodbold. Det blev til en rigtig herrefight, som i starten lignede, at den skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence. Men i sidste ende fik vi en vinder.   

Kampen blev fløjtet i gang og det lignede alt andet end en stille kamp. Hjemme- og udeholdet viste flot spil og kom begge godt fra start. Begge hold havde mange dygtige spillere, som spillede bolden fint rundt for hinanden. Både hjemmeholdet og gæsterne viste fightervilje og var fysisk stærke. Der blev delt ét gult kort ud til begge hold, som i første halvleg resulterede i et farligt frispark til hjemmeholdet, men desværre for dem, fik de ikke noget ud af det.

Se også: TV: Danmarks bedste skole er videre

Som første halvleg skred frem, fik Ingrid Jespersens Gymnasieskole mere og mere boldbesiddelse og havde også en del hjørnespark som, til modstanderholdets fordel, gik forbi mål og derfor gik begge hold til pause med stillingen 0-0.

Et farligt frispark til hjemmeholdet. (Foto: Josefine Lund Emerek)
Et farligt frispark til hjemmeholdet. (Foto: Josefine Lund Emerek)
 ´

Se også: Gaver til Ingrid

Victor Hald satte gang i sejrshåbet 
Anden halvleg fortsatte med flot spil og gode dueller, og som det ellers kunne ligne en kamp uden mål, trådte gæsternes Victor Hald til og bragte sit hold foran 1-0 efter 44 minutters spil.

Han satte en ende for måltørken og gæsterne fra Ingrid Jespersens Gymnasieskole begyndte at lugte sejr.

Med godt 10 minutter igen gjorde gæsterne det igen surt for hjemmeholdet, da Ingrid Jespersens Gymnasieskoles Marius Moogeren gjorde det til 2-0. Selvom drengene fra Hay-Skolen kæmpede til det sidste, var 2-0-føringen til gæsterne for svær at hente og kampen endte 2-0 til drengene fra Ingrid Jespersens Gymnasieskole.  

Efter kampen fik Ekstra Bladets udsendte fat i dagens første målscorer, Victor Hald, som med målet bragte sejrshåb til gæsterne fra Ingrid Jespersens Gymnasieskole.