Værter bed fra sig i sejr

Storsejr: Op ad bakke for gæsterne

Der blev gået til makronerne i mandagens opgør. Foto: Søren Møller
Der blev gået til makronerne i mandagens opgør. Foto: Søren Møller

Også hos drengene skulle Bakkegårdsskolen og Gentofte Skole krydse klinger - ligesom hos pigerne. Se kampfakta her.

Og igen blev det til en hjemmesejr, idet drenge vandt med hele 8 -1. Det var ikke et retfærdigt resultat set efter spillet. Gentofte Skole var meget mere med i kampen, end disse cifre viser.

Jævnbyrdig start
Hjemmeholdet kom hurtigt foran med 1-0 allerede efter kun 17 sekunders spil. Det er nok et af de hurtigste mål, der er scoret i turneringen indtil videre. Målet blev sat ind af Younes Deifallah, der opfangede en for blød tilbagelægning fra en forsvarer og prikkede den uden om målmanden i Gentofte-målet.

Det slog dog ikke Gentofte Skole ud af kurs, og efter fire minutter fik Alexander Wellendorf udlignet til 1-1.

Se også: Oscar overalt på banen

Trak fra
Derefter var der meget spil midt på banen, men de største chancer tilfaldt nu hjemmeholdet, hvor August Damm havde et skud på den ene opstander. Lidt senere havde samme August dog mere held i sprøjten, da han sikkert bragte sit hold foran med 2-1 på en assist fra Jakup Hansen.

Det blev så 3-1, inden halvlegen var ovre ved endnu en målscoring af Younes fra hjemmeholdet.

Se også: Dreyer drejede den ind til sidst

Hurtige scoringer
Nu var gode råd dyre for Gentofte Skole. Det var ikke alverden, de fik vist i første halvleg, så de skulle virkelig tage sig sammen, hvis de ville gøre sig forhåbninger om at komme til næste runde.

Men Bakkegården vil også være med til at bestemme, og da Jakup Hansen opsamler en løs bold i feltet og gør det til 4-1, så gik gassen af ballonen for udeholdet.

De sidste 20 minutter gik med store chancer til Bakkegårdsskolen, og i denne periode scorede de så også lige fire mål mere.

De blev sat ind af Vilads Beck, Cornelius Lindberg og til sidst to mål af Andreas Kaltoft, hvor især det sidste så ud til at være kattens leg med musen.

Intens nærkamp. Foto: Søren Møller
Intens nærkamp. Foto: Søren Møller