Velfortjent sejr

Masser af mål: Netmaskerne baskede hele syv gange

Det blev til en sejr på 7-0 til Tove Ditlevsens Skole i opgøret mog Blågård Skole. Foto: Tobias Ilum
Det blev til en sejr på 7-0 til Tove Ditlevsens Skole i opgøret mog Blågård Skole. Foto: Tobias Ilum

Lige fra første fløjt var der ikke meget tvivl om at hjemmeholdet fra Tove Ditlevsens Skole var klart det stærkeste hold på banen i opgøret mod Blågård Skole. De to hold skulle spille på Bavnehøj Idrætsanlæg.

Det var tydeligt at se, at det mere ville blive et spørgsmål om, hvor meget de skulle vinde med, og om de stærkt kæmpende gæster ville lykkes med at score.

Se kampfakta her.

Hjemmeholdets tilskuere var begejstrede for den flotte sejr. Foto: Tobias Ilum
Hjemmeholdets tilskuere var begejstrede for den flotte sejr. Foto: Tobias Ilum

Ligemændene mødtes

Vadede i chancer
Allerede inden for de første to minutter af kampen havde hjemmeholdet haft to store chancer. Der kunne lige så godt have stået 2-0 allerede. Gæsterne gjorde alt, hvad de kunne for at holde stand mod det massive pres fra start af.

Men efter seks minutters spil kunne de ikke holde stand længere. Jamal Guerchich som allerede havde vadet i flere store chancer fik endelig hul på scoringerne med et flot mål til 1-0.

Hjemmeholdet blev ved med at vade i store chancer for at udbygge føringen. Gæsterne var kun lejlighedsvis på besøg oppe på modstanderens banehalvdel.

Der skulle alligevel gå 18 minutter før Jamal endnu engang fik scoret. Denne gang med et smukt mål på et flot spark uden for feltet, som skruede væk fra målmanden og næsten oppe i hjørnet.

De tre prisvindere. Foto: Tobias Ilum
De tre prisvindere. Foto: Tobias Ilum

Søstre i kamp

Flere bolde i kassen
Målmanden Fevzihan Saglam fra udeholdet stod på trods af kampens resultat ellers en flot kamp med flere store redninger. Uden ham kunne det nemt være endt meget værre for gæsterne.

Fevzihan blev derfor også kampens spiller for sit hold.

Værterne lukkede dog halvlegen ned med to yderligere scoringer. Først ved Benjamin Laryea og tre minutter før pause ved Linus Skov-Hansen. Han scorede et flot mål, som kom efter fremragende forarbejde af Jamal. Han drev bolden frem fra midten og kørte forbi et par mand, før han lagde den tilrette for Linus.

Fevzihan med sin fidusbamse. Foto: Tobias Ilum
Fevzihan med sin fidusbamse. Foto: Tobias Ilum

TV: Angriber: Aldrig sjovt at blive skiftet ud

Flere mål og flere chancer
Der skulle ikke gå længe af anden halvleg før bolden igen lå bag gæsternes målmand. To minutter inde scorede Benjamin Laryea nemlig endnu et fremragende mål.

Benjamin spillede en stor kamp, hvor han hele tiden var farlig og arbejdede stenhårdt både med og uden bolden. Han havde stor del i at hjemmeholdet havde så stort et overtag. Efter kampen fik han også fidusbamsen for kampens bedste spiller fra hjemmeholdet.

Benjamin med sin fidusbamse. Foto: Tobias Ilum
Benjamin med sin fidusbamse. Foto: Tobias Ilum

Dygtige brødre

Bedre og mindre godt
Efter 5-0 målet var det lidt som, at værterne var ret tilfredse. Gæsterne gik lidt i opløsning. Dette betød, at hjemmeholdets spillere begynde at vise et stort overskud med lækre individuelle detaljer. Eksempelvis med et flot saksesparksforsøg fra Sakariye Ismail. Der var også flere lækre driblinger at se.

Udeholdets spillere blev desværre en smule modløse. De fik også snakket sig til både et gult og rødt kort, som ikke ligefrem hjalp på motivationen.

Udeholdet kunne blandt andet takke 6. klasseren Malte Petersen for hans store bidrag til at holde sammen på holdet nede fra hans position som midterforsvar.

Malte viste stort overskud og leverede en flot og fair indsats for sit hold. Det var derfor også det naturlige valg til kampens Fairplay-pris.

Malte med sit Fairplay-håndklæde. Tobias Ilum
Malte med sit Fairplay-håndklæde. Tobias Ilum

Levede op til forventningerne

Lukkede og slukkede
Med to mål mere i de sidste ti minutter af kampen lukkede og slukkede hjemmeholdet. Der kom to ekstra flotte kasser i mål. Først fik Tarik Boufarza scoret efter endnu et smukt opspil i venstre side, og Jamal Guerchich fik fuldendt sit hattrick med målet til 7-0 med blot to minutter igen.

Der var aldrig tvivl om kampens vinder. Gæsterne gjorde en god figur og holdt humøret højt hele kampen igennem. De skulle være glade for, at det ikke endte meget værre. Slutresultatet blev altså hermed 7-0 til værterne.