Vendte kampen i vinden

Bedst i blæst: Lavede comeback og vandt

Den kraftige vind gjorde forholdene vanskelige for de to mandskaber. Foto: Søren Møller
Den kraftige vind gjorde forholdene vanskelige for de to mandskaber. Foto: Søren Møller

Kampen stod mellem pigerne fra Store magleby Skole og pigerne fra Skolen ved Sundet, og her blev vinden afgørende.

Med en meget kraftig vind på tværs af banen i Dragør fik begge hold en halvleg hver, hvor de var meget dominerende. Det var svært at komme til modstanderens straffesparksfelt under disse forhold.

Det var så slemt at ved frispark, målspark osv. kunne bolden ikke ligge stille, og i enkelte tilfælde måtte en holdkammerat sætte en fod på bolden lige indtil den brøkdel af et sekund, hvor sparkeren nærmede sig bolden for en igangsættelse.

Se kampfakta her.

Buller og co. buldrede igennem

Værterne lagde bedst ud
Pudsigt så det ud, men det virkede. Ja, pigerne var opfindsomme og kreative. Hjemmeholdet havde overtaget i første halvleg nok mest pga. vinden som jo spillede en afgørende faktor. Og efter 16 minutters spil kom Isabella Pedersen i et hurtigt gennembrud på scoringstavlen, og hermed fik hun bragt hjemmeholdet foran 1–0.

Men ellers var der ikke mange chancer til yderligere scoringer. Og det der kom igennem to gode forsvar, tog de to målmand, Anemone Pelhy, Store Magleby Skole og Julie Jensen, Skolen ved Sundet, sig kærligt af.

De to lærere fra Skolen ved Sundet, Rebecca og Sophie, var lidt kede af, at det var en lærer fra hjemmeholdet som skulle dømme den sidste halvdel af kampen. Sådan vil det nok altid være, når man ønsker, at det skal være en neutral dommer, mente begge to. Og ja, det fjerner jo enhver tvivl om, at der skulle blive dømt med fordel til det ene hold.

Bolden hoppede og dansede i blæsten undervejs i kampen. Foto: Søren Møller
Bolden hoppede og dansede i blæsten undervejs i kampen. Foto: Søren Møller

Første halvleg var nok

Vinden vendte kampen
Men Skolen ved Sundet skulle have medvinden i ryggen i anden halvleg, så de to lærere, håbede på at den kunne være med til at hjælpe deres piger med at vende kampen. Og allerede efter fem minutter af anden halvleg kom udligningen til 1–1. Her var det Sofie Høgild, der fik bolden ind. Herefter pressede udeholdet fra Sundet på, og Maglebys piger havde nok at gøre med at forsvare sig.

Og bedst som det så ud til, at vi skulle ud i straffesparks konkurrence, ja, så fik Sofie Høgild scoret endnu engang, og Skolen ved Sundet var foran med 2–1.

Nu så de to lærere fra Sundet mere rolige ud. Med kun et minut tilbage at spille i, fik deres piger presset bolden op i Maglebys forsvars zone, og her gik resten af tiden så med at få afviklet et par hjørnespark, og tiden gik ud for hjemmeholdet. Skolen ved Sundet vandt 2–1 og er videre i årets turnering.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Store Magleby Skole - Skolen ved Sundet, 1-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Lula Nielsen, Store Magleby Skole
Sofie Høgild, Skolen ved Sundet

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Anemone Pelby, Store Magleby Skole


Bamsevinder fra Skolen ved Sundet blev den dobbelte målscorer Sofie Høgild, og fra Store Magleby Skole blev det Lula Nielsen, og fra samme skole vandt Anemone Pelhy fairplay-håndklædet.