Viste ingen nåde

Dominerede kampen: Både i forsvaret og angrebet var de modstanderne overlegne

Værterne viste overlegenhed i anden halvleg. Foto: Stig Sinius Nielsen
Værterne viste overlegenhed i anden halvleg. Foto: Stig Sinius Nielsen

Starten på fredagens kamp på Lyngbyvejen mellem Dyssegårdsskolen og Sct. Joseph Søstrenes Skole måtte udsættes, da flere af pigerne på de to hold ikke havde taget deres smykker af. Især ørenringene var et problem, da man som bekendt i fodbold ikke kan nøjes med tape smykkerne ind.

Selvom det ikke umiddelbart var til at se på spillet, stillede Dyssegårdsskolen op med ikke mindre en fem piger fra 7. klasse. Ikke mindst lille Karla Hjortlund huserede rundt i gæsternes forsvar og var hele kampen igennem en konstant trussel mod deres mål. Ude fra kanten lagde hun det ene flotte indlæg efter det andet til sine høje medspillere inde foran målet.

Se kampfakta her.

Munkene dysset i søvn

Komfortabel føring
Men udeholdets forsvar arbejdede hårdt med Josephine Rubeck, Norah Szczepanski og Caroline Lindahl i den bagerste kæde. Hvad de ikke fik væk, klarede Kirstine Kruse i målet.

Der skulle et frispark til for at overliste hende. Her viste værterne Astrid Taarsted sin flotte sparketeknik og satte bolden flot oppe i trekanten uden for den høje Kirstine Kruses rækkevidde. Senere kom Kirstine til at lave et kikset udspark, som lille Emma Pors flot sparkede ind i målnettet.

Så fik udeholdet stabiliseret forsvaret lidt bedre og kom frem på banen. Men Dyssegårdsskolen havde et ret stærk forsvar med anfører Laura Wimmelmann og Amalie Gørløv som de stærke bagerste støtter. Dem havde gæsternes angreb svært ved at passere, selvom de holdt tre spillere helt fremme i Sofie Bigom, Victoria Jørgensen og Penelope Caiezza.

Denne taktik gav dog flere huller bagude. I det 23. minut kunne Astrid Taarsted score til pauseføringen 3-0 til Dyssegårdsskolen over Sct. Joseph Søstrenes Skole.

Karla Hjortlund indledte anden halvleg med en scoring til 4-0. Foto: Stig Sinius Nielsen
Karla Hjortlund indledte anden halvleg med en scoring til 4-0. Foto: Stig Sinius Nielsen

Nulløsning og straffe

Så gik det stærkt
Efter pausen gik det hurtigt.

Karla Hjortlund havde fået pusten igen og indledte løjerne med at score til 4-0.

Så fuldendte Astrid Taarsted sit hattrick, inden Julie Rosendal viste sin målfarlighed med to scoringer.

Alle Dyssegårdsskolens piger fik spilletid nu. Astrid Taarsted prøvede flere gange at spille lillesøster Ida Taarsted fri til skud. Men hun måtte så selv lave det afsluttende mål til til slutresultatet 8-0 til Dyssegårdsskolen over Sct. Joseph Søstrenes Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Dyssegårdsskolen - Sct. Joseph Søstrenes Skole, 7-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Astrid Taarsted, Dyssegårdsskolen
Filippa Jepsen, Sct. Joseph Søstrenes Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Kirstine Kruse, Sct. Joseph Søstrenes Skole