Zina zigzaggede gennem forsvaret

Profil: Holbergskolen tog en sejr i københavnerbrag

Der blev spillet i strålende solskin. Foto: Kristoffer Serup
Der blev spillet i strålende solskin. Foto: Kristoffer Serup

Pigekampen mellem Tagensbo Skole og Holbergskolen startede i stor forvirring, da der til kampstart manglede en dommer. Derfor måtte en neutral lære træde til i opgøret mellem de to skoler.

Se kampfakta her

Holberg bedst fra start
Fra første fløjt kunne man se, at Holberg hurtigt fik styr på deres spil og hurtigt fik lagt et massivt offensivt tryk på Tagensbos forsvar. Der gik heller ikke mere end små 10 minutter, før kampens spiller for Holberg, Zina, lagde bolden i kassen til 1-0. 

Skruede op efter pausen

Tagensbo havde gennem kampen svært ved at presse spillet fremad banen. Specielt fordi deres angreb blev afvist, lige før de blev farlige af den centrale forsvarer Sofie Tornøe.

Skulle køre kontra
Størstedelen af kampen foregik på Tagensbos halvdel, da taktikken var klar, at de skulle stå lavt med en kompakt bagkæde, hvorefter der skulle køres kontrafodbold.

TV: Stamme fra B1908: Vandt hele 14-0

Taktikken lykkedes ikke for Tagensbo, da de ikke formåede at passere Djenna i Holberg-målet. Det lykkedes til gengæld Holberg at brodere sig igennem Tagensbos  forsvar hele fire gange til. Deremd endte kampen med en 5-0-sejr til Holbergskolen.

- Jeg håber og tror, vi kommer langt i år, sagde Zina Salae efter kampen.

- Vi har rutinen og træner meget, uddybede hun.

Først på kassen - så i marken