Annonce:
Annonce:

ZOOM: Københavns Skole & Idrætsakademi - Nørre Fælled Skole

Piger: Vi slutter efteråret af med et brag

Pigerne fra Københavns Skole og Idrætsakademi tager imod Nørre Fælled Skole. Foto: Niels Torp
Pigerne fra Københavns Skole og Idrætsakademi tager imod Nørre Fælled Skole. Foto: Niels Torp
Annonce:

Onsdag 29. november kl. 11 bliver den sidste kredsfinale i denne sæson spillet. Pigerne fra Københavns Skole og Idrætsakademi tager imod Nørre Fælled Skole på Gentofte Stadion i kampen om en plads i forårets kvartifnaler.

Se kampfakta her.

Københavns Skole & Idrætsakademi: Har ikke set sig tilbage
Pigerne fra Københavns Skole & Idrætsakademi er stormet til kredsfinalen. De har vundet samtlige af deres kampe med mindst seks (!!) overskydende mål.

Københavns Skole og Idrætsakademis vej til kredsfinalen

12. september: Københavns Skole og Idrætsakademi - Sortedamskolen, 8-0

5. oktober: Københavns Skole og Idrætsakademi - Ingrid Jespersens Gymnasieskole, 22-0

26. oktober: Heibergskolen - Københavns Skole og Idrætsakademi, 0-6

2. november: Maglegårdsskolen - Københavns Skole og Idrætsakademi, 0-17

16. november: Københavns Skole og Idrætsakademi - Bellahøj Skole, 8-0

Holdets samlede målscore: 61-0

Bliver testet for første gang
Holdet har været fuldstændig suveræne i denne sæson. De går ind til dette opgør med en hidsig målscore på hele 61-0. Det er en helt vild præstation, de har leveret.

Annonce:

De har endnu ikke i sæsonen været under pres i forsvaret. Det vil de dog uden tvivl komme i kredsfinalen. Her står de nemlig overfor en modstander med en endnu mere vanvittig målscore. Udeholdet har scoret intet mindre end 90 mål sæsonen igennem.

Ingen af de to forsvarskæder i denne kamp har været presset endnu. Dette opgør kan derfor udvikle sig til en kamp om, hvis forsvar der står stærkest. For offensivt har begge mandskaber vist, at de er aldeles giftige. 

På sidelinjen står tidligere Brøndby-træner Henrik Jensen. Det er meget vigtigt at have så meget erfaring på trænerfronten, hvis pigerne bliver presset i bund. Han har uden tvivl et modtræk i ærmet, hvis holdet kommer bagud for første gang i sæsonen.

Holdet har ikke levnet modstanderne en chance i sæsonen indtil videre. Foto: Niels Torp
Holdet har ikke levnet modstanderne en chance i sæsonen indtil videre. Foto: Niels Torp

Nu med målscore på 61-0

Sprudler hele vejen rundt
Holdet består af mange dygtige teknikere. De spiller lynhurtig fodbold og er gode til at komme over kanterne. I deres sidste kamp tromlede de decideret over et meget stærkt mandskab fra Bellahøj Skole og vandt hele 8-0. De kommer altså ind til dette opgør med selvtilliden helt i top.

Annonce:

Chanice Clausen er spilfordeleren på holdet. Hun har en fantastisk teknik og kan lægge meget præcise afleveringer fremad banen. Det er bestemt ikke for sjov, at hun har været inde omkring DBUs talentsamlinger. Hun styrer simpelthen midtbanen, hvis hun får pladsen.

Holdet har jo virkelig strålet offensivt. Anna Walter og Mille Bech deler topscorertitlen på holdet. De har begge scoret ti mål. Begge spillere har en fremragende teknik. De kan afdrible de fleste. Udeholdets forsvar vil virkelig få sin sag for imod værternes glimrende offensiv.

Se vejret for kampen her.

Nørre Fælled Skole: Uhyggelig målscore
Pigerne fra Nørre Fælled Skole har vist skræmmende styrke i denne sæson. De kommer ind til dette opgør med en målscore på hele 90-1.

Nørre Fælled Skoles vej til kredsfinalen

8. september: Det Kgl. Vajsenshus - Nørre Fælled Skole, 0-44

28. september: Nørre Fælled Skole - Niels Steensens Gymnasium, 17-1

31. oktober: N. Zahles Gymnasieskole - Nørre Fælled Skole (Vundet uden kamp)

9. november: Nørre Fælled Skole - Kildegård Privatskole, 23-0

14. november: Nørre Fælled Skole - Åvangskolen, 6-0

Holdets samlede målscore: 90-1

Et vigtigt kort
Holdet lagde ud med at sætte rekord i Ekstra Bladet Skolefodbold. De vandt nemlig den største sejr nogensinde med cifrene 44-0. Siden har de ikke set sig tilbage.

Annonce:

Forsvaret har ladet et enkelt mål gå ind i deres anden kamp, som de vandt 17-1. Men de har i lighed med hjemmeholdet ikke været under pres i den bagerste kæde. Det bliver derfor meget spændende at se, hvordan holdet reagerer, når værternes angribere kommer flyvende fremad.

Gæsterne har dog et meget vigtigt kort på hånden. Med på holdet er nemlig U16-landsholdsspiller Daniella Diaz. Daniella var i kvartfinalen med Niels Steensens Gymnasium for to sæsoner siden, så hun har prøvet det før. Hun er en meget skarp forsvarsspiller med et stort overblik. Hun bliver særdeles vigtig imod hjemmeholdets skarpe offensiv.

Rebekka Winther (tv.) er en meget dygtig spiller. Hun har en fantastisk teknik. Foto: Lars Preben Jensen
Rebekka Winther (tv.) er en meget dygtig spiller. Hun har en fantastisk teknik. Foto: Lars Preben Jensen

TV: Storfavoritterne erobrede igen banen

Uhyggelige i front
Der er ingen tvivl om, at alle spillere på holdet har et utrolig højt niveau. Alle kender deres pladser og opgaver. 

Anfører Amalie Weischendorff styrer tropperne. Hun har et godt overblik og er god til at sætte de forreste op. Der kommer ofte en chance ud af det, når hun er involveret.

Annonce:

Helt i front har pigerne været meget skarpe. Emmi Mcewen er holdets topscorer med 18 mål. Lige bag hende ligger Rebekka Winther med 17 basser. De to piger er farlige for ethvert forsvar. De har en god indbyrdes forståelse og kan afdrible de fleste. Her skal hjemmeholdet altså virkelig passe på.

Det er decideret umuligt at pege på en favorit inden dette opgør. Vi slutter virkelig kredsfinalerne af med et brag, når to meget stærke hold krydser klinger.

Sådan gik finalerne i Odense

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: