ZOOM: Vester Hassing Skole - Lind Skole

Piger: Kan Turbo-tvillingerne hamle op med Kongekeeperen og Super Sofie?

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Årets første pige-kvartfinale bliver en helt fantastisk fodboldfest. Kampen mellem Vester Hassings tøser og Lind-pigerne bliver noget, du sent vil glemme. Her bliver det en hård kamp mellem blandt andre turbo-tvillingerne, Kongekeeperen og Super Sofie aka. 'Livredderen'. Holdene vil uden tvivl give hinanden kamp til stregen.

Vi ser nu nærmere på de to hold. Vi kigger på deres profiler, holdenes vej til kvartfinalen, deres styrker og hvor de kan forbedre sig. Vi starter med hjemmeholdet.

VESTER HASSING SKOLE

Pigerne fra Vester Hassing karakterieserer sig især ved, at have en super stærk vilje til at nå til sejren, uanset hvor umuligt det ser ud. Samtidig lagde holdet ud med at vinde 9-0 i deres første kamp i denne turnering, hvilket gav dem en stærk start og masser selvtillid til at tromle igennem enhver udfordring, der skulle byde sig. Og man må jo sige, at det har virket, siden pigerne nu er i kvartfinalen.

Profilerne
Holdet har ikke bare én profil, men derimod mange stærke profiler. Tre af dem er Ida Christensen, anfører Christina Pedersen og ikke mindst tvillingesøsteren Maria Pedersen, som blandt andet var med til at sende holdet videre til kredsfinalen i efteråret med hattrick. Turbo-tvillingerne Maria og Christina har til sammen scoret en stor del af holdets mål. Ida Christensen har indtil videre scoret seks mål for holdet og har spillet med i alle seks kampe. Ida er en solid midtbanespiller, og er en af de spillere, Lind skole skal holde godt øje med i kvartfinalen. Ida var blandt andet med til at sikre Hassing-tøserne kvartfinalepladsen efteråret. Det var i kredsfinalen mod Viborg Private Realskole, hvor Ida Christensen udlignede til stillingen 1-1. Denne stilling blev senere i kampen til 2-1 da Maria Pedersen scorede holdets sejrsmål.

Maria Pedersen er en super målfarlig angrebsspiller, som med hele 13 mål har været en bærende spiller for holdet hele turneringen igennem. Med sine 13 mål blev hun top-scorer for pigerne i Jyllandnord-kredsen. Hun er en hurtig spiller, som tager enhver chance hun får for at sende bolden i nettet - og for det meste med succes. Maria og tvillingesøsteren Christina Pedersen er begge farlige spillere. De to piger tilfører hver især holdet en kæmpe styrke. Christina Pedersen har et godt overblik, og styrer sit hold med fast hånd hele vejen igennem. Samtidig gør hun det godt i forsvaret og er gang på gang med til at sikre, at modstanderen ikke får bolden i nettet.

Vejen til slutspillet
Vester Hassings piger har spillet sig sikkert frem til slutspillet. Efter kredsfinalen i efteråret har de en samlet målscore på 22-3. Kun i to kampe har de lukket mål ind. Det var ved holdets anden kamp mod Vodskov Skole, hvor Hassing endte med en sejr på 3-2. Det tredje mål Vester Hassings målmand, Andrea Hoydal, lukkede ind var så i kredsfinalen mod Viborg Private Real Skole. 3-2 sejren mod Vodskov er endnu et eksempel på, at pigerne ikke giver så let op, selvom de får kamp til stregen. Deres viljestyrke har ført dem til sikre sejre gang på gang. Blandt andet var Kampen mod Frejlev Skole en stensikker 3-0 sejr. Her var det igen profilen Ida Christensen, der udmærkede sig og sendte holdet sikkert videre. Hun scorede to ud af tre mål. Maria Pedersen scorede det andet mål.

Nerverne
En af holdets svagheder kan være deres nerver, som har drillet lidt i efteråret. Det var - ifølge dem selv - nerverne, der gjorde pigerne usikre, da de i kredsfinalen i efteråret kom bagud til at starte med. Dog kom de efter det og vandt jo en flot sejr på 2-1. Dog er det værd at bide mærke i, at det sidste mål scoret af Maria Pedersen først kom sølle tre minutter før slutfløjt.

Efter sejren i kredsfinalen måtte Ida Christensen også indrømme, at nerverne havde spillet ind, selvom at viljestyrken trods alt havde overvundet nerverne i sidste ende:

- Vi var lidt nervøse i første halvleg, og fik ikke rigtig styr på nerverne. Men i anden halvleg var vi absolut på toppen. Vi kæmpede som et hold hele vejen igennem.

Vester Hassings piger er alt i alt et godt sammenspillet hold, med et stærk forsvar og et farligt angreb. Skal man finde holdets svagheder, skal man ramme dem der, hvor de stadig har nerverne uden på tøjet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Vester Hassings vej til slutspillet - resultaterne

04.09: Vester Hassing - Gl. Lindholm Skole 9-0

16.09: Vester Hassing Skole - Vodskov Skole 3-2

29.09: Vester Hassing Skole - Frejlev Skole 3-0

24.10: Vester Hassing Skole - Gistrup Skole 2-0

30.10: Vester Hassing Skole - Hjørring Private Realskole 4-0

05.11: Vester Hassing Skole - Viborg Private Realskole 2-1

Se tv-klippet med Hassings piger jubel, da de sejrede i kredsfinalen og sikrede sig plads i kvartfinalen:

Vi ser nu nærmere på Vester Hassing-pigernes modstandere - nemlig Lind Skole fra Jylland Syd. Lind-pigerne skal spille udebane i kvartfinalen, og vi kigger nu nærmere på holdets kvaliteter, svagheder, profiler og meget mere. 

LIND SKOLE

Lind skole har den særlige kvalitet, at de ikke har lukket et eneste mål ind i deres første fire kampe i efteråret. I deres femte kamp mod Sdr. Omme scorede de intet mindre end 7 mål i en 7-4 sejr, efter at kampen endte 3-3 i ordinær spilletid. Derefter lukkede pigerne ikke flere mål ind i efteråret. Linds piger har i den grad den styrke, at de er ualmindeligt dygtige til at holde bolden væk fra deres eget mål. Når først Linds piger er i gang, er de ikke til at stoppe. De tromler derudaf og sender den ene bold i kassen efter den anden uden at lukke en eneste bold ind i eget net.

Kongekeeperen
En af Lind-tøsernes store profiler er kongekeeperen, Maria Egebæk, som har stået en fænomenal turnering i efteråret. Hun har i den grad en stor del af æren for, at holdet er nået så langt, og ikke mindst at der ikke er røget flere mål ind hos Lind. Maria snupper det ene forsøg på scoring efter det andet og værner for sin trone i målet som en rigtig konge. Maria har den sjældne gave, at hun er enormt stærk med sine ben. Derfor er der også stor bevågenhed på Maria fra folk omkring U17.


Super Sofie
Super og Sofie er to ord, som på dette hold går hånd i hånd. Linds piger har nemlig hele to profiler, som hedder Sofie. Super Sofie aka. Sofie Jørgensen er Linds anfører. Det gør hun til topkarakter. Den stærke midtbanespiller har et stort overblik over sine medspillere og har selv scoret tre mål i turneringen indtil videre. Især gjorde hun sig bemærket i forsvaret, da holdet vandt 3-0 over de forsvarende mestre fra Bording Skole. Her fik Bording-pigerne ikke et ben til jorden - de fik ikke et eneste skud på mål, og dette var især takket være Sofie, som overstrålede det meste på midtbanen. Ved kredsfinalen mod Sdr. Bjert Centralskole sikrede Sofie sejren med kampens eneste mål.
Den anden Super Sofie aka. Sofie Møller er holdets topscorer med syv mål. Den superdygtige angrebsspiller spilder ikke særlig mange chancer, når det drejer sig om at få bolden i mål. Hun har spillet med hele vejen fra sæsonens start og bidrager til et super stærkt hold sammen med Sofie Jørgensen på midten og Maria Egebæk i målet.


Vejen til slutspillet
Linds vej til slutspillet har som nævnt været uden særlig mange bolde i eget net. Kun én gang har de været ude i en nervepirrende kamp med 3-3 i ordinær spilletid. Holdet har indtil videre en målscore på 24-4, hvoraf de fire mål blev scoret på dem i en enkelt kamp. Pigerne spiller godt sammen, og alle gør det godt på deres respektive poster. De har hele efteråret vist stort overskud i stort set alle kampe, selvom de dog ikke er lige målsikre i alle kampe.

En svaghed hos Linds spiger kunne derfor være, at de ikke er lige sikre på mange målscoringer i alle kampe. I deres første kamp scorede de otte mål mod Præstelundskolen,men i deres fjerde kamp blev det så kun til et enkelt mål mod Ringkøbing Skole. Dette så vi også i kredsfinalen, hvor ligeledes kun blev til et enkelt mål. Denne usikkerhed kan være en ulempe for holdet i en hardcore kvartfinale mod et hold med hurtige angrebsspillere. Men hvis Linds piger tromler derudaf og laver det ene mål efter det andet, har de en god chance for at nå til en semifinale.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Linds vej til slutspillet - resultaterne

04.09: Lind Skole - Præstelundskolen 8-0

22.09: Lind Skole - Bordning Skole 3-0

02.10: Lind Skole - Hammerum Skole 4-0

21.10: Lind Skole - Ringkøbing Skole 1-0

03.11: Lind Skole - Sdr. Omme Skole 7-4

10.11: Lind Skole - Sdr. Bjert Centralskole 1-0

Se Linds piger juble efter sejren over Sdr. Bjert Centralskole i kredsfinalen:

Spørgsmålet er nu, hvem du tror vinder pige-kvartfinalen mellem pigerne fra Jylland Nord og Jylland Syd? Bliver det de seje Hassing-piger med tvillingerne i spidsen, eller bliver det Lind-tøserne med Super Sofie og Co.?

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Du kan finde kampen her på kortet, hvor alle kvartfinaler er at finde.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Fakta:

Årets første kvartfinale bliver spillet tirsdag 7. april klokken 11.00. Vester Hassing Skole møder Lind Skole ved Vester Hassing Hallen i Vodskov, hvor Hassing-tøserne har hjemmebane. Find vej til årets første kvartfinale lige HER

Se vejret for kampen HER

 

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere