Programmet er klar

Sæsonstart: Lærerne kan nu gå i gang med at arrangere første kamp

Nu er det snart tid til at sætte den rette tackling ind. Foto: Henrik Schou
Nu er det snart tid til at sætte den rette tackling ind. Foto: Henrik Schou

Så er ventetiden endelig ovre. Programmet er nu på plads for hele landet. Det betyder, at alle otte kredser kan gå i gang med at arrangere første kamp. 1324 hold stiller til start i denne sæson af verdens største skolefodbold-turnering. 

Se også: Sådan arrangeres første kamp

Grib fat i din lærer
Der er nu helt styr på, hvem der møder hvem i første runde. Det betyder samtidig, at du kan se, hvem din skole skal møde i sæsonens første kamp. Find din skole i den lille boks i højre side på eb.dk/skolefodbold. Herefter kan du se, hvem din skole skal møde.

Det er nu din lærer, der skal tage det næste skridt. Så sørg for at vedkommende skynder sig at få arrangeret første kamp sammen med modstanderholdets lærer, så I kan komme i gang med at spille i en fart.

Se også: Kan din lærer stave?

Stavekontrol
Inden første runde er det din lærers opgave at udfylde jeres holdkort. Det er meget vigtigt, at det bliver udfyldt korrekt, da vi ikke kan ændre på det, når først det er udfyldt. Derfor er det meget vigtigt at fortælle din lærer, om du bliver stavet med f eller ph. På den måde sikrer du også, at dit navn bliver stavet rigtigt i artiklerne om netop din skole.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere