Rosenrød sejr

Triumf: Sendte lokalrivaler ud i mørket

De røde fra Rosendal sejrede i lokalopgøret i Hobro: Foto: Aage Bach Knudsen
De røde fra Rosendal sejrede i lokalopgøret i Hobro: Foto: Aage Bach Knudsen

Der blev fredag spillet fodbold i Ekstra Bladet Skolefodbold på Rosendal Stadion, da værterne fra Rosendalskolen tog imod Søndre Skole 2.

Det var et rigtig lokalbrag mellem to skoler i Hobro-området  Der var mange tilskuere. Elever, lærer og træner fra begge skoler, og der var også mange forældre for at se kampen.
 
Begge hold var meget tændte for at vinde denne kamp, hvor hjemmeholdet var et rent drengehold, mens gæsterne  havde fem piger på holdkortet.

Se kampfakta her.

Se også: Debutanter fik klø af Seedorf

Hårdt fra start
Fra kampens start blev der tacklet  igennem. Efter fem minutter kæmpede Alexander Wassard sig frem lige udenfor straffesparksfeltet og tacklede sig til bolden. Herefter sparkede han på mål, hvorefter bolden strøg i nettet. Dermed var hjemmeholdet i front med 1-0.
 
Næste mål kom tre minutter senere, da Alexander var på spil igen. Han driblede sin modstander og så herefter, at gæsternes målmand var kommet lidt for langt ud af sit mål. Han sparkede derfor bolden over målmanden og gjorde det til 2-0.
 
Efter et lille kvarters spil kom gæsterne dog tilbage i opgøret. Søndre Skole fik tilkæmpet sig bolden ude i venstre side, hvor Lasse Wangsøe trak ind i banen, afsluttede på mål og reducerede til 1-2.

Der blev gået til den fra begge mandskabers side. Foto: Aage Bach Knudsen
Der blev gået til den fra begge mandskabers side. Foto: Aage Bach Knudsen

Se også: TV: Teknikken sejrede

Glæden varede kort
Det gav gæsterne lidt mere spil midt på banen, og de kom frem til nogle chancer, selvom det aldrig blev rigtig farligt. I stedet slog hjemmeholdet til igen og gjorde det til 3-1.
 
Resten af første halvleg blev præget af meget spil omkring midten af banen, men der var fortsat nogle gode målforsøg i begge ender. Begge holds målmænd gjorde dog et fint stykke arbejde, og derfor var stillingen 3-1 til Rosendalskolen ved pausen.
 
Anden halvleg startede igen med nogle gode chancer til begge mandskaber, men ligesom tilfældet var det i første halvleg, stod målmændene godt placeret i buret, og de forhindrede, at der kom yderligere scoringer.
 
Dermed endte det hele med en sejr på 3-1 til Rosendalskolen, der nu er videre til tredje runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.