Annonce:
Annonce:

Se Ib dømme kamp nummer 6013

71 år og stadig aktiv. Det er de færreste, der kan bryste sig af at have dømt over 6000 fodboldkampe. Men det kan Ib Alstrup, der i går dømte i Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering. Den 6013. kamp han dømte. MØD IB I KLIPPET HER

Mød Ib Alstrup her (Optaget af Rene Schütze, redigeret af Kristian Hansen)
Annonce:

Ib Alstrup har dømt mere end 6000 kampe. Torsdag den 24. september dømte han kamp nummer 6013. Det skete i Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering - der kører på 54. år - da Aabybro Skole mødte Sulsted Skole. Ib Alstrup er 71 år, men har ingen planer om at stoppe helt.

- Vi får en fysisk test en gang om året, og jeg kan da godt mærke, at sidste salgsdato nærmer sig, men jeg vil ikke stoppe, fortæller den garvede fodbolddommer til Ekstra Bladet.

Selvom Ib Alstrup godt kan mærke, at det er hårdt, så vil han hellere trappe ned end at stoppe helt. Han overvejer, at gå fra ellevemandskampe til otte- eller syvmandskampe.

MØD IB ALSTRUP I KLIPPET OVEN FOR

Sikker sejr

Den første gang

Det er 45 år siden Ib Alstrup dømte sin første kamp. Og han husker alt, takket være sine hæfter med oversigt over alle sine kampe.

- Jeg har ført alle kampe over i hæfterne, både med hold, resultat, udvisninger, kilometerafstand og så videre, forklarer Ib Alstrup.

Hans første kamp var den 3. april 1971 klokken 14.30. Kampen var mellem Øster Sundby og Rørdal, og blev spillet i serie seks. Kampen endte 2-8.

Ib Alstrup elsker dommertjansen, og han elsker det aktive job.

- Jeg kender alle og hilser på alle. Jeg kan godt lide sporten og at være aktiv, siger den passionerede dommer.

MØD IB ALSTRUP I KLIPPET OVEN FOR

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: