Smal sejr i intens fight

Driblekonge: Hurtige fødder blev afgørende

Der var en spændende duel, der løb af stablen mellem C. La Cours Skolen og Blicherskolen i fredagens opgør. Foto: Anders V. Larsen
Der var en spændende duel, der løb af stablen mellem C. La Cours Skolen og Blicherskolen i fredagens opgør. Foto: Anders V. Larsen

Opgøret mellem C. La Cours Skole og Blicherskolen skulle gå hen at blive en seværdig oplevelse. Blandt andet fordi Blicherskolen havde valgt at stille med et blandet hold, hvilket passede flot til denne match.

Se kampfakta her.

Angrebsivrig duel
Begge hold ville frem på banen, hvilket kom særligt til udtryk i første halvleg, hvor begge hold havde flere gode forsøg. Blicherskolen fik kampens første reelle målchance efter fem minutter, da Malthe Bûlow elegant afdriblede sin oppasser og gik mod målet og endte med et godt spark mod retning af målhjørnet. Uheldigvis for Malthe havde målmand Samuel læst Malthes idé, så han fik pareret bolden.

Efter ti minutter fik hjemmeholdets Rasmus Kam en tilsvarende stor chance, idet han modtog bolden på midten af banen og styrtede mod målet med frit løb. Ved straffesparksfeltet prøvede Rasmus at loppe bolden over målmanden, men desværre var det forbi både mål og målmand.

Se også: TV: Tilbage med manér

Uventet
I det 22. minut kom så endeligt et mål. Her var det værternes Laurits Frank, der driblede ud i venstresiden og ved hjørnet af straffesparkfeltet tror alle, at bolden formentlig kom ind over, men Laurits sparkede bolden elegant i en bue over målmanden, der var kommet et par meter for langt ud.

Keeperen fik kun fingrene på bolden, inden bolden lå i kassen, og dermed var stillingen 1-0 til hjemmeholdet. Men om sparket mod mål var bevidst, var uklart. Det skal dog ikke tage noget fra Laurits Frank, der således kunne notere sig for opgørets første scoring.

Se også: Sæsonens første målfest

Udligning
I anden halvleg fik vi to mål, selvom antallet af målchancer faldt. Holdene kæmpede bravt på midtbanen, men med stadig forsøg på at komme igennem til målchancer.

Efter seks minutter skød Blicherskolen resolut på C. La Cours mål. Et skud, der var lige på målmanden, men med skru i bolden kunne målmanden ikke styre bolden, som dumpede ned for fødderne af udeholdets hurtige topangriber, der sendte bolden i mål.

Keeper Anders Larsen i fredagens opgør. Foto: Anders V. Larsen
Keeper Anders Larsen i fredagens opgør. Foto: Anders V. Larsen

Se også: Ensidig affære

I ellevte time
Et resultat, som må betragtes som retfærdigt målt på spil og chancer, men vi så stadig forsøg på en endelig afgørelse, bl.a. satte Blicherskolen den solide sidste mand Anders Larsen i angrebet, uden at vi fik en endelig afgørelse.

Da alle var indstillet på straffesparkskonkurrence, slap Louis Rygård fri ved straffesparksfeltets linje. Han diskede op med et par hurtige driblinger og en resolut afslutning, der passerede målmanden. Dermed sluttede opgøret 2-1 til hjemmeholdet, som sikrede sig videreavancement til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Laurits Frank, Mads Gannerup og Zakarias Lindegren efter opgøret. Foto: Anders V. Jensen
Laurits Frank, Mads Gannerup og Zakarias Lindegren efter opgøret. Foto: Anders V. Jensen

KAMPFAKTA:

Resultat:

C. La Cours Skole - Blicherskolen , 2-1

Prisvindere:

Fidusbamser:

Laurits Frank, C. La Cours Skole

Mads Ganderup, Blicherskolen

Fairplay-håndklæde:

Xenia Lindegren, Blicherskolen

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere