TV: Skruede op for tempoet

Overbevisende: Åvangskolen nettede fire kasser i anden halvleg

Værternes Phung Mang på bolden. Han noterede sig for to scoringer. Foto: Flemming Bærnthsen
Værternes Phung Mang på bolden. Han noterede sig for to scoringer. Foto: Flemming Bærnthsen

Én af dagens tirsdagens kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold stod mellem Åvangskolen og Rønne Privatskole, og det blev et opgør, hvor værterne fra Åvangskolen med Valdemar Finsen i spidsen kunne notere sig for en stensikker 5-0-sejr. Sejren kom i hus efter en flot anden halvleg.

Se kampfakta her.

Klar til kamp. Foto: Flemming Bærnthsen
Klar til kamp. Foto: Flemming Bærnthsen

Skarp fra start
Efter blot fire minutters spil modtog hjemmeholdets Phung Mang bolden på kanten af feltet, hvorfra han konsekvent bankede bolden i kassen uden chance for Rønne Privatskoles målmand, Marcus Jensen. Dermed stod den 1-0 til hjemmeholdet.

Gæsterne fra Rønne Privatskole lagde sig dog ikke ned af den grund, og kort efter scoringen måtte værternes keeper, Mikkel Pedersen, levere en klasse redning for at afværge Joachim Pedersens afslutning.

Der blev dog ikke scoret yderligere i første halvleg, og derfor var stillingen 1-0 til værterne, da dommeren fløjtede til pause.

De hårdtprøvede gæster i pausen. Foto: Flemming Bærnthsen
De hårdtprøvede gæster i pausen. Foto: Flemming Bærnthsen

Kæmpede til det sidste

Skruede op for tempoet
I anden halvleg skruede værterne dog op for tempoet, og her var det særligt Phung Mang og Valdemar Finsen, der udmærkede sig. Ved 2-0-scoringen afdriblede Valdemar Finsen to-tre spillere, hvorefter han hamrede bolden i kassen fra 20 meters afstand. Dermed stod den 2-0 til værterne.

Allerede efter to minutter var Finsen på spil igen. Denne gang afdriblede Finsen også et par spillere og sparkede bolden ind bag målmanden Marcus, der ellers lukkede godt af til den korte stolpe.

Valdemar Finsen, der hopper højest. Foto: Flemming Bærnthsen
Valdemar Finsen, der hopper højest. Foto: Flemming Bærnthsen

TV: Dramatik fra pletten i paradiset

Ville også lege med
Nu ville Lasse Svendsen også være med, og han spillede Phung Mang helt fri foran målet, men Phung Mang formåede ikke at omsætte chancen til en scoring. Men igen var Finsen var i hopla, og han erobrede bolden i venstre side og slog en diagonal til den Phung Mang. Denne gang sagde han tak for tilbuddet og bankede bolden i kassen til 4-0.

Selvom Åvangskolen dominerede kampen, kom Rønne Privatskole også frem til et par muligheder. De kunne dog ikke forhindre Marius Letholm i at lukke og slukke til slutresultat 5-0 efter et flot frispark.

Se interviewet med Valdemar Finse efter kampen: