TV: Værterne kæmpede forgæves

Walkover: Vanskelige Lindevang videre

Frispark til gæsterne. Foto: Erik Larsen
Frispark til gæsterne. Foto: Erik Larsen

Træner Oliver fra udeholdet Lindevangskolen fortalte inden kampen mod Tove Ditlevsens Skole, at der ikke havde været nogen træningssamling inden turneringsstarten.

Gav inspiration
9. klasserne havde været på “inspirationsrejse” til Berlin, og det havde ligget i vejen for træningen. Det bliver spændende at se, hvordan spillet fungerer, når de unge spillere lærer hinanden bedre at kende.

 

Hjemmeholdets Tarik Boutovza efter kampen. Foto: Erik Larsen
Hjemmeholdets Tarik Boutovza efter kampen. Foto: Erik Larsen

Se også: Første mål i syv år

Giftige i angrebet
For det gik rigtigt godt, og der var flere perler ved opspillet til målene. For eksempel ved første mål, der var en fin kontra. Sophus erobrede bolden, og spillede Nikolas, der derefter stikker bolden i dybden til Yaser, der scorede sikkert.

Eller ved tredje mål, hvor Nikolas prikkede bolden til Casper. Han sparkede resolut, og bolden blev rettet lidt af og snød målmanden. Det var kendetegnende, at Lindevangskolen var mere giftige i deres angrebsspil.

Pausesnak hos Lindevangskolen:

Målscorer Casper Holmelund fra udeholdet. Foto: Erik Larsen
Målscorer Casper Holmelund fra udeholdet. Foto: Erik Larsen

Se også: Værter bed fra sig i sejr

Profilen
Lindevangskolen vandt 6-0 over hjemmeholdet Tove Ditlevsens Skole, der dog også viste flere gode takter. Deres forsvarer Tarik Boutovza var en rigtig god spiller, der kunne lægge nogle dejlige afleveringer.

Men kampen endte 6-0 til Lindevangskolen, der dermed er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.