Vanvittigt! Så meget tjener de på at blogge

Danske, svenske og norske bloggere tjener formuer på at skrive om mode, rejser og tøj

Fie Laursen har tidligere afsløret til Ekstra Bladet, at hun får en månedsløn svarende til ca. 27.000-30.000 danske kroner om måneden.

Det kan være rigtig klogt at starte en blog! I hvert faldt, hvis man mener, at man har noget smart at byde på. Blogging er nemlig blevet yderst populær de seneste fem år, og det kan ses på både besøgstal og lønninger hos de kendte skandinaviske bloggere.

Hvert år offentliggør SKAT i Sverige og Norge en liste med lønninger på kendte bloggere i Skandinavien. Den 16. oktober 2015 bliver tallene for 2014 offentliggjort. Men allerede nu kan man finde listen for indtægter i 2013, og den viser at det bestemt ikke er småpenge de unge piger tjener, når de skriver om tøj, mode og rejser.

5,6 millioner om året
En af de helt store bloggere er den svenske model, Kenza Zouiten på 23 år, der skriver om mode og rejser. Med over 200.000 unikke besøgende om dagen på sin blog, og over 800.000 følgere på Instagram har den marrokanske model fået skabt sig noget af en forretning.

Hun tjener penge på sponsorerende indlæg, annoncer samt fotoshoots hver evig eneste dag, samtidig med at hun driver sin egen webshop ,Ivy Revel, ved siden af.

Og hold nu fast! I 2013 fik modellen en omsætning på 5,6 millioner svenske kroner. Svarende til en løn på over 300.000 svenske kroner om måneden.

(www.kenzas.se)
(www.kenzas.se)
 

Norges største blogger
Norske Caroline Berg Eriksen på 27 år er en af Norges største bloggere. Hun skriver, om hvordan det er at være gift med en professionel fodboldspiller, samtidig med at hun deler ud af sit luksuriøse liv.

I 2013 havde hun ifølge SKAT en årlig omsætning på knap 1 million norske kroner, svarende til en løn på 42.166 kroner om måneden.

Caroline Berg Eriksen har 267.000 unikke følgere om ugen og hele 1,3 millioner sidevisninger. Hun tjener penge på annonceringer, sponsorerende indlæg samt fotoshoots.

Caroline Berg Eriksen fra Fotballfrue.no
Caroline Berg Eriksen fra Fotballfrue.no
 

Danmark er også med
Her i Danmark kan bloggerne også være med. Flere gange har kendisbloggere såsom Mascha Vang, Sarah Louise og Fie Laursen været ude og sige, at de kan leve af at blogge.

For fire måneder siden afslørede blogger Fie Laursen til Ekstra Bladet, at hun får en månedsløn svarende til ca. 27.000-30.000 danske kroner om måneden. De penge tjener hun, ligesom de mange andre bloggere, på sponsorerende indlæg, annonceringer samt anmeldelser.

I TV-indslaget foroven fortæller Fie Laursen om sin økonomi

45 kommentarer
Vis kommentarer