25-årig sætter ny verdensrekord i pull-ups

Singaporeansk mand sætter ny rekord i antal pull-ups på 60 sekunder

Ved at lave 44 af slagsen på et minut er det lykkedes 25-årige Yeo Kim Yeong fra Singapore at sætte ny officiel verdensrekord i pull-ups og blive optaget i Guinness' Rekordbog.

Yeo Kim Yeong slog amerikanske David Bourdons rekord på 42 pull-ups indenfor et minut, oplyser Guinness World Records.

Yeo Kim Yeong har været besat af at lave armhævninger, siden han var 15 år og har trænet op til rekordforsøget i over et år, beretter Singapore-avisen Straits Times.

- Det er en aktivitet, jeg nyder, derfor er det noget, jeg træner, hver gang jeg går i træningscenter, fortæller Yeo Kim Yeong.

Kriterierne får en gyldig pull-up er ganske strikse i Guinness-regi.

Det betyder, at kroppen skal være rank under hele øvelsen, og at man ikke må bøje i hofte eller talje. Derudover skal kroppen 'dingle', før man hæver sig op, og derefter skal hagen højere op end stangen, som man hæver sig op i. Ved afslutning af hver pull-up skal kroppen være helt udstrakt, inden man begynder på den næste.

Yeo Kim Yeong har nu verdensrekorden i pull-ups indenfor et minut. Verdensrekorden i pull-ups på 24 timer lyder dog på ikke mindre end 4.321 af slagsen og tilhører amerikanske Mark Jordan. Se ham sætte den vanvittige rekord herunder:

  Anden sport TV: 54-årig sætter vild fitness-rekord

0 kommentarer
Vis kommentarer