Afsløring: Dansk stjerneskud glipper OL

Andreas Christensen skal med stor sandsynlighed spille Gladbach i Champions League på det tidspunkt, hvor OL-turneringen bliver spillet

Andreas Christensen på plads på Brøndby Stadion mandag aften til Superliga-kamp. (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Christensen på plads på Brøndby Stadion mandag aften til Superliga-kamp. (Foto: Lars Poulsen)

Niels Frederiksen kommer til at mangle en vigtig nøglespiller i sin OL-trup om få måneder i Brasilien.

Stortalentet Andreas Christensen kommer nemlig ikke til OL for Danmark til august.

Efter hvad Ekstra Bladet erfarer fra tyske kilder, vil tyskerne ikke frigive den 20-årige dansker på et tidspunkt, hvor klubben med stor sandsynlighed skal kvalificere sig til Champions League.

Før sidste spillerunde i Bundesligaen er Borussia Mönchengladbach aktuelt på fjerdepladsen. En placering, der betyder, at holdet skal spille kval-kampe om pladsen i Champions League-gruppespillet. Den første kamp foregår under OL-slutrunden, mens den sidste kval-kamp spilles, efter OL er afsluttet.

Eftersom Andreas Christensen er stamspiller og indtager en væsentlig nøglerolle på Gladbach-mandskabet, får han, ifølge Ekstra Bladets tyske kilder, ikke fri for at deltage til OL med Danmark.

Gladbach er millimeter fra at sikre sig fjerdepladsen før sidste spillerunde. Holdet fører med tre point ned til Mainz og Hertha Berlin og har tilmed en væsentlig bedre målscore.

Gladbach med plus 15 mål, Mainz blot med plus fire og Hertha uden plus mål på kontoen.

Det kræver derfor et gigantisk mirakel, hvis fjerdepladsen skal glippe. Eksempelvis et stort nederlag til Gladbach på sidste spilledag til Darmstadt, samtidig med, at Mainz vinder en storsejr over Hertha Berlin. Ikke et realistisk udgangspunkt på sidste spilledag.

Tavs landstræner
U21-landstræner og OL-landstræner Niels Frederiksen vil hverken be- eller afkræfte Ekstra Bladets oplysninger.

Han siger blot:

- Jeg medgiver, at det ser sværere ud med Andreas lige nu. Men jeg ønsker ikke på nuværende tidspunkt at forholde mig til enkelte spillere. I må vente til torsdag, hvor jeg udtager min trup til vores træningslejr i juni, siger Niels Frederiksen.

Den trup kommer Andreas Christensen med sikkerhed ikke med i. Det ligger dog i luften, at Andreas Christensen på torsdag bliver udtaget til A-landsholdet, der i begyndelsen af juni spiller to kampe ved Kirin Cup i Japan, hvor modstanderen er Bosnien og enten Japan eller Bulgarien.

Andreas Christensen var mandag aften på Brøndby Stadion, men det var ikke muligt at få en kommentar fra ham.

0 kommentarer
Vis kommentarer