Caroline: Jeg er utrolig glad og stolt

- Jeg glæder mig til at kæmpe for medaljer til Danmark og er ubeskrivelig stolt over at skulle bære den danske fane ved indmarchen i Rio, siger Wozniacki

Kronprins Frederik havde flotte ord at sige om den danske tennisspiller, da hun blev udnævnt som fanebærer. Se det her

- Jeg er helt utrolig glad for, at det er lykkedes at opnå dispensation på baggrund af min uheldige skade. Jeg vil gerne takke det internationale tennisforbund for dispensationen samt DIF og Dansk Tennis Forbund for deres store støtte og opbakning hele vejen gennem processen.

- Jeg glæder mig til at kæmpe for medaljer til Danmark og er ubeskrivelig stolt over at skulle bære den danske fane ved indmarchen i Rio.

Sådan lyder den første reaktion fra Caroline Wozniacki ovenpå hendes udtagelse til legene i Brasilien, formidlet af Danmarks Idræts Forbund.

Spændingen er udløst for Caroline Wozniacki, som får lov at bære fanen ind ved OL. Foto: Polfoto OL 2016 Nu kan hun svinge fanen: Caroline Wozniacki får billet til Rio

Og den begejstring kan hendes manager Mikkel Nissen i den grad bekræfte efter at have haft hende i telefonen fra Monaco.

- Jeg har lige talt med Caroline, og hun meget glad og stolt. Det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse for hende.

- Hun har selvfølgelig været meget spændt i tiden op til afgørelsen, for hun har jo ikke lagt skjul på, at OL er hendes helt store, sportslige mål. Det er klart, at hun er virkelig lettet over at få chancen for at kæmpe om medaljerne derovre.

Også i DIF er der glæde:

- Vi er super glade og tilfredse med beslutningen fra det internationale tennisforbund, og vi glæder os til at få Caroline med både som tennisspiller, som menneske og som fanebærer. Hun har ved tidligere OL vist sig som en ægte teamplayer, der går op i, hvordan det går med de andre atleter på holdet. Og med hendes mange år på toppen i en global idrætsgren med ekstrem hård konkurrence, er hun en fremragende ambassadør for Danmark, siger DIF’s OL-chef de mission, Morten Rodtwitt.

Wozniacki deltog i både Beijing og London i henholdsvis 2008 og 2012.

Kronprins Frederik var begejstret over valget af Caroline Wozniacki som fanebærer. I dag krydser han fingre for, at hun får lov at rejse til Rio. Foto: Polfoto OL 2016 I dag bliver Carolines skæbne afgjort: Kronprinsen krydser fingre

Skyd nu brystet frem og vær lidt stolt af de danske sportspræstationer Sport Kronprinsen træt af dansk ydmyghed: Gider ikke sige 'undskyld'

59 kommentarer
Vis kommentarer